featured

Ethereum ağı için olumlu haberler arttı, umut geri döndü! Fiyat yükselişe hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum (ETH), son iki hafta içinde ağır düşüşler yaşadı. Bu düşüşler sonucunda fiyat 1,800 dolar seviyesinin altına kadar geriledi. Bununla birlikte, Ropsten test ağında başarılı bir Merge, pozitif zincir içi veriler, artan balina stokları ve diğer olumlu faktörler nedeniyle fiyat mevcut seviyelerde dengelenebilir.

Büyük fiyat hareketi gelebilir

Ethereum ekibi, Merge’den sonra herhangi bir hata veya zorluk olmadan 8 Haziran’da Ropsten test ağındaki çalışmaları başarıyla tamamladı. Glassnode verileri, stake edilen ETH’nin değerinin 22,78 milyar doların üzerine çıktığını ve yaklaşan ana ağ ‘Merge to Proof-of-Stake (PoS)’ için hazır olduğunu ortaya koyuyor. Bu, %10,78 oranlık arza eşit 12,8 milyon ETH token’ını temsil ediyor.

Ethereum

Ayrıca, zincir üstü ölçüm platformu Santiment’e göre, ilk 10 Ethereum balinası cüzdanlarında, fiyatlardaki düşüşe rağmen ilk 10’da bulunan kripto para birimlerinin içinde en fazla ETH tutuyor Bu da balinaların Ethereum (ETH) fiyatına olan güveninin mevcut seviyelerde istikrar kazanabileceğini gösteriyor.

Balinaların güvenleri ve diğer olumlu haberler ile birlikte ETH fiyatının istikrar kazanabileceğine dair umutların hâlâ oldukça yüksek olduğu görülüyor.

Ayrıca, ApeCoin topluluğu, %54 lehte oy aldıktan sonra ApeCoin’i (APE) Ethereum ekosisteminde olmayı kabul etti. Ayrıca, piyasa yapıcı devi Wintermute, Ethereum üzerinde Bebop adlı merkezi olmayan borsayı (DEX) başlatmayı planlıyor. Bu nedenle, blockchain’i destekleyen proje sayısındaki artış, fiyat artış şansını da artıracaktır.

Yatırımcılar mayıs enflasyon raporuna kadar beklemeli

ETH fiyatı mevcut seviyelerde istikrar kazanmış gibi görünüyor. İstikrarın yanı sıra şu anda yukarı yönlü bir hareket bekleniyor. Ancak yatırımcılar, bu düşük seviyelerde yatırım yapmaya devam etmek için Cuma günü yayınlanacak olan Fed’in mayıs enflasyon verileri raporunu beklemeli.

En büyük altcoin olan Ethereum’un fiyatı son 24 saatte sadece %1,11 oranında bir düşüş kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 1,795 dolar civarında işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin