Ethereum fiyat tahmini: ETH kritik destek noktasını kaybetti
Ethereum fiyat tahmini: ETH kritik destek noktasını kaybetti

Ethereum fiyat tahmini: ETH kritik destek noktasını kaybetti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Art arda üç gün boyunca düşen Ethereum (ETH) fiyatı, son toparlanma rallisinin güvenilirliğini tehdit ediyor. Ethereum son düşüşle birlikte 1222-1237 dolarlık desteğin altına geriledi.

Anahtar noktaları:

  • Devam eden düşüşle birlikte Ethereum fiyatı, 1300 dolarlık desteği ve yükselen bir trend çizgisini kırıyor.
  • Düşüş eğilimine yeniden giren günlük RSI eğimi, daha derin bir düşüş olasılığını artırıyor.
  • ETH’deki gün içi işlem hacmi, %10’luk bir kayıpla 7.3 milyar dolardır.

Ethereum Fiyat Tahmini

Kripto pazarındaki son toparlanma döngüsünün ortasında, Ethereum fiyatı aylık 1300 dolarlık direnci kırdı. Ancak, alıcılar daha yüksek fiyatları sürdüremediler ve bu da söz konusu dirençten ve bir destek trend çizgisinden ani bir kırılmaya yol açtı.

1300 dolarlık direncin bu sahte kırılma senaryosu, fiyatların 1300 dolardan yükseleceğine inanan birkaç yatırımcıyı tuzağa düşürmüş olmalı. Dolayısıyla, devam eden bu düşüş, uzun vadeli yatırımcıların zararı durdurmalarına neden olabilir ve zorunlu tasfiye, piyasadaki satış baskısını artırabilir.

Bugün, Ethereum kripto para fiyatı 1200 dolardan işlem görüyor ve %4,57’lik bir gün içi kayıpla 1237-1222 dolarlık yerel destekten büyük bir kopuş sağladı. Bu desteğin altında bir günlük kapanış, bu kırılmayı teyit edecek ve satıcıları fiyatları düşürmeye teşvik edecektir. Varlık, %10,3 oranında düşerek 1080-1100 dolarlık destek bölgesine ulaşabilir.

Bununla birlikte, 1080 ile 1160 dolar arasındaki destek, alıcıların trend kontrolünü ele geçirmeye çalışabilecekleri önemli bir destek olarak hakimiyetini koruyor.

Teknik Gösterge

Göreceli Güç endeksi: Kripto paraların son fiyat hareketinin hızını ve büyüklüğünü ölçen RSI göstergesi, Ethereum için düşüş eğilimine işaret ediyor. Ayrıca, RSI eğimi orta çizginin ve 20 SMA çizgisinin altına düşerek yükseliş momentumundaki zayıflığı vurguladı.

EMA’lar: 20 ve 50 günlük EMA’lar düşüş eğilimini doğruluyor.

Direnç seviyeleri: 1236 dolar ve 1300 dolar

Destek seviyeleri: 1100 dolar ve 1160 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin