Popüler analiste göre, Bitcoin Temmuz sonuna kadar 12 bin doları görecek
Popüler analiste göre, Bitcoin Temmuz sonuna kadar 12 bin doları görecek

Ethereum fiyat tahmini: ETH boğaları koşu için hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum CoinMarketCap’te 2. sırada, 17.716.774.261 dolar değerinde bir dolaşıma sahip. Bu arada, 3. sırada bulunan Ripple’dan 3 milyar doların üzerinde büyük bir marjla Bitcoin’i takip ediyor.

Tradingh tarafından ETH / USD grafiği

TradingView ETH/USD grafiği

Ethereum dip seviyesinden döndü

ETH, 83 dolara bir dip kurduktan sonra bir ay boyunca yana doğru hareket etti. (27 Şubat 2019 – 25 Mart 2019) Ethereum boğaları devreye girdi ve ETH/USD’yi 182,88 seviyesine çıkardı. Yükseliş fiyatı eylemi, diğer kripto para birimlerinde gördüğümüzden daha ılımlıydı ve o zamandan beri düzeltme işlemi başladı. Örneğin, Bitcoin, en son piyasa baskısı sırasında kabaca 4.000 dolardan yaklaşık 5.400 dolara yükseldi ve ilk 20’de yer alan diğer birçok kripto para, mevcut pazar düzeltmesine girmeden önce %100’ün üzerinde büyük kazançlar bildirdi.

Şimdi merak edilen bir soru var?: Ethereum değeri düşük mü? Cevabınız evet ise, analistlere göre, geri çekilme tamamlandıktan sonra muhtemelen bir tırmanış göreceğiz. Haftalık MACD yükselişe geçti ve histogram artıyor, ancak hareket zayıf ve bulanık bir resim çiziyor. Çizgiler histogramın üzerine çıkarsa ve parite 250 doları geçerse, 3-6 ay içinde 375 dolara çıkma olasılığı artacaktır.

Tradingh tarafından ETH / USD grafiği

TradingView ETH/USD grafiği

Günlük grafikte, 165’deki güçlü direncin kırıldığını açıkça görüyoruz. Analistlere göre bu, güçlü bir yükseliş işareti; çünkü direnç, önceki iki seçici ile yendi. Genellikle, böyle bir grafik düzeninin kırılması, daha fazla alıcı eyleme katıldığı için sürekli bir tırmanışı tetikler. Çoğu zaman fiyat tekrar test edilmeden önce yükselen kırılma direnci seviyesini tekrar test edecek görünüyor.

6 ay içinde 375 doları görebiliriz

Analistlerin dikkat çektiği diğer bir durum, eğer gerçekten normal bir yeniden testle uğraşıyorsak, fiyatın 165 – 160 dolar ​​civarından daha yüksek olması veya 100 günlük Üstel Hareketli Ortalama’da yükselmesi muhtemeldir. 165 doların altında ve 100 günün altında EMA’nın açık bir kırılması, 165 dolar seviyesindeki çift katın kırılmasının yanlış olduğunu gösterir.

Analistlerin teknik görüşleri ise şu şekilde:

Günlük Grafik Desteği : 165 dolar (teyit edilmemiş destek – şu anda test edildi), 100 EMA, 134 dolar
Haftalık Grafik Desteği: 100 dolar (psikolojik), 80 dolar – 83 dolar
Günlük Grafik Direncinin altında çok yönlü sayılar : Önceki en yüksek 182 dolar ve ardından 200 dolar (psikolojik) ve 250 dolar (teknik)
Haftalık Grafik Direnç: 250 dolar, 100 hafta EMA 375 dolar
En muhtemel senaryo: Eğer parite 160 dolar ​​veya 100 gün EMA’da destek bulursa, muhtemelen bir sonraki hedef için koşuya çıkacaktır. 200 dolar ardından 250 dolara uzun bir çalışma yapıldı. Bu senaryo gerçekleşirse, 6 ay içinde 375 doları görebiliriz.
Alternatif senaryo: 165 doların kırılması teorinin yanlış olduğunu kanıtlar ve ETH 100 dolara düşer.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin