Ethereum fiyat tahmini: ETH Bitcoin'den daha iyi performans gösterecek mi?
Ethereum fiyat tahmini: ETH Bitcoin'den daha iyi performans gösterecek mi?

Ethereum fiyat tahmini: ETH Bitcoin’den daha iyi performans gösterecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası toparlanmak için mücadele ederken, Ethereum fiyatı son 30 gün içinde yaklaşık %24 oranında yükselmeyi başardı.

Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH), Merge güncellemesinin ardından yatırımcıların beklentisini karşılayamadı. Bununla birlikte, piyasadaki artan belirsizliğin ortasında ETH, en iyi kriptolar arasında bir fiyat rallisi kaydetmeyi başardı.

Ethereum, Bitcoin’i geride bıraktı

Santiment verilerine göre, Ethereum fiyat hakimiyeti Ekim ayında Bitcoin ve diğer en iyi dijital varlıklar üzerinde arttı. Diğer kriptolar ayak uydurmak için mücadele ederken, Ethereum fiyatı son 30 gün içinde yaklaşık %24 oranında yükseldi. Bitcoin fiyatı aynı dönemde %7’lik bir iyileşme kaydetti.

Birleştirme sonrası oluşturulan ETH adreslerinde ani bir artıştan sonra Ethereum fiyatında sağlam bir artış görülebilir. 15 Eylül’de Ethereum ağındaki aktif adresler 619 bin civarındaydı.

Bu arada, XRP, ADA ve Solana gibi diğer en iyi kriptolar, son 30 günde yaklaşık %5’lik bir fiyat düşüşü gördü.

Ethereum, yazım sırasında ortalama 1.629 dolar fiyatla işlem görüyor. ETH fiyatı son 24 saat içinde %3 daha arttı ve 24 saatlik işlem hacmi %2 artarak 20.1 milyar dolara ulaştı.

ETH bu ralliyi koruyabilir mi?

ETH ağındaki aktif cüzdan adresleri 408 bin seviyesindeyken, ağ büyümesi 30 Ekim’de 65637 seviyesine dokundu. Santiment, token güçlü bir ralli istiyorsa, adres etkinliğinin muhtemelen buradan toparlanması gerekeceğini öne sürüyor.

Öte yandan, kripto analitik firması, Bitcoin borsa arzının dört ayın en düşük seviyesi olan %8,48’e düştüğünü öne sürüyor. BTC’nin 0.1 ila 10 Bitcoin tutan küçük ila orta büyüklükteki adresleri, mevcut token arzının neredeyse %16’sına sahip.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin