Ethereum fiyat analizi: Kritik karar öncesinde ETH nasıl hareket ediyor?
Ethereum fiyat analizi: Kritik karar öncesinde ETH nasıl hareket ediyor?

Ethereum fiyat analizi: Kritik karar öncesinde ETH nasıl hareket ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sabit bir momentum ile düşük yüksek seviyeler gördüğümüz için Ethereum fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor. Bu nedenle, ETH/USD’nin önümüzdeki 24 saat içinde düşmeye devam etmesini ve 1.500 dolarlık desteği tekrardan test etmesini bekliyoruz.

Ethereum price analysis: ETH slowly continues below $1,600, further selling overnight? 1

Piyasa, son 24 saat içinde karışık sonuçlarla işlem gördü. Lider Bitcoin sadece %0,17 kazanırken, Ethereum %0,61 kaybetti. Bu arada, Dogecoin yükselişi sonunda tersine döndü ve meme coin neredeyse %6 değer kaybetti.

Son 24 saatte Ethereum fiyat hareketi: Ethereum 1.600 doların altına düştü

ETH/USD, son 24 saatte hafif oynaklığa işaret ederek 1.544 ila 1.595 dolar aralığında işlem gördü. İşlem hacmi %17,25 azalarak 13.47 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 190,78 milyar dolar civarında işlem gördü ve %18,96 piyasa hakimiyeti sağladı.

ETH/USD 4 saatlik grafik: ETH 1.550 doları test ediyor

4 saatlik grafikte, son saatlerde hafif bir düşüş daha görebiliriz, bu da muhtemelen bir gecede daha fazla satışa yol açacak.

Ethereum price analysis: ETH continues steady retrace, further selling overnight?

Ethereum fiyat hareketi, geçtiğimiz günlerde güçlü bir yükseliş gördü. Ethereum, 1.200 dolar seviyesinden yükseldi ve Ekim ayının ikinci yarısında %40’a varan bir artış yaşadı.

Daha sonra ETH, 1.600 dolar seviyesinin üstesinden gelemedi ve yavaş yavaş geri çekilmeye başladı. Satışlar dün de devam etti ve yol boyunca belirlenen yerel en yüksek seviyelerin düşmesine yol açtı.

Genel olarak, Ethereum fiyat hareketi, herhangi bir yavaşlama belirtisi görülmediği için önümüzdeki günlerde daha da düşmeye devam edebilir. ETH/USD muhtemelen 1.500 dolarlık desteği hedefleyecek ve bu destek kırılırsa çok daha fazla aşağı yönlü hareket görebiliriz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin