Ethereum ve XRP'nin patlayıcı Nisan ayı devam edecek mi?
Ethereum ve XRP'nin patlayıcı Nisan ayı devam edecek mi?

Ethereum Fiyat Analizi: ETH yükselişine devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En büyük altcoin Ethereum, iyi bir hızla büyüyor. 5 Şubat Cuma günü 1.700 USD seviyesini görmüş durumda.

Günlükte, ETH/USD yüksek seviyesini tekrar yeniledi. Şu anda tekliflerin 1.420 USD’ye düşmesini bekleyebiliriz. Bu seviyeyi test ettikten sonra, geri çekmeyi tamamlayabilir ve yükseliş trendine devam edebilirler. MACD histogramı, büyüme için başka bir sinyal olan sıfırın üzerinde kalıyor. Ayrıca, göstergenin sinyal hatları yakında düzeltmeyi destekleyecek bir Kara Haç oluşturabilir. Daha önce olduğu gibi geri çekilmenin fark edilmeyeceği ve 1.750 USD hedefiyle tekliflerin büyümeye devam edeceği göz ardı edilmiyor.

H4’te, resim D1’dekine benziyor: alıntılar yükselen kanalın içinde düzeltiliyor. Kripto para başka bir geri çekilme oluşturduktan sonra, yükseliş trendine geri dönme şansı yüksektir. Stokastik aşırı alım bölgesinde yer alıyor ve yakında bir Kara Haç oluşturabilir ve daha büyük TF – 1.750 USD ile aynı hedefle daha fazla büyümeden önce düzeltme için başka bir sinyal verebilir.

Ethereum ağındaki işlemlerin fiyatı altı ay öncesinden bu yana ikiye katlandı ve Şubat ayının ilk yarısında 20 USD’ye ulaştı. Madencilerin toplam gelirinin yaklaşık % 40’ının komisyon işlemlerinden elde edildiği biliniyor. Bu gerçekten büyük bir para. Ağ yük ile baş edemediği için ücretler artıyor.

Yılın başından bu yana, ETH % 140’ın üzerinde büyüdü ve projenin sermayesi 192 milyar USD’ye ulaştı. Günlük ticaret hacmi 44 milyar USD’dir.

ETH’yi bekleyen önemli bir olay var – 8 Şubat’ta CME’nin altcoin için vadeli işlemlere başlaması gerekiyor. Bir yandan bu, dikkatleri ve yeni yatırımcıları çekmek için iyi bir yol. Öte yandan, bu belirli riskleri de beraberinde getiriyor: Birkaç büyük oyuncu, ETH vadeli işlemlerinin ortaya çıkmasının tokenin fiyatını düşürebileceğini savunuyor. Kripto para biriminin yeni zirvesine denk gelen ve fiyatını aşağı çeken 2017’de BTC vadeli işlemlerinin ortaya çıkışını hatırlatıyorlar.

cryptodaily


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin