Ethereum, 388 dolarlık direnç bölgesini temizleyemedi. ETH fiyatı şu anda 365 dolarlık desteği elinde tutuyor ve yukarı doğru hareketine devam edebilir.
Ethereum, 388 dolarlık direnç bölgesini temizleyemedi. ETH fiyatı şu anda 365 dolarlık desteği elinde tutuyor ve yukarı doğru hareketine devam edebilir.

Ethereum fiyat analizi: ETH yeni bir hamlenin eşiğinde – yön nereye?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum, 388 dolarlık direnç bölgesini temizleyemedi. ETH fiyatı şu anda 365 dolarlık desteği elinde tutuyor ve yukarı doğru hareketine devam edebilir.

Ethereum için yön neresi?

Ethereum, 380 dolar ve 375 dolar destek seviyelerinin altında düzeltme yaşadı. Fiyat şu anda 100 saatlik basit hareketli ortalamanın hemen üzerinde yer alıyor.

Saatlik ETH / USD grafiğinde 378 dolar civarında destekle kısa vadeli yükselen bir kanalın altında bir kırılma oldu.

Parite, 370 dolar ve 365 dolarlık destek seviyelerinin altına düşmediği sürece yeni bir artış başlatabilir.

Ethereum tarafından 385 dolar ve 388 dolarlık direnç seviyelerini aşmak için başka bir girişimde bulunuldu ancak ivme kazanamadı. ETH fiyatı 388 dolara kadar yükseldi ve son zamanlarda 380 dolar desteğinin altına düştü.

ETH / USD saatlik grafikte 378 dolar a yakın destekle kısa vadeli yükselen bir kanalın altında da bir kırılma yaşandı Ethereum fiyatı 375 dolar seviyesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altına düştü. ETH 373 dolara kadar düşük işlem gördü ve şu anda yükseliyor.

Ethereum Price

Bir sonraki kilit direnç, 382 dolar seviyesine yakın. 382 dolar seviyesinin üzerinde başarılı bir kırılma, yakın vadede  ETH’yi 388 dolar direncinin üzerine çıkarabilir.

Belirtilen durumda, Ethereum alıcılarının aylık 395 doların üzerinde bir kırılma hedeflemesi muhtemel. 395 dolarlık direncin üzerindeki anlık bir engel 400 dolar seviyesi.

Ethereum, 373 dolar ve 372 dolar seviyelerinin yakınında birkaç önemli seviyeyi destek olarak tutuyor. 373 doların altında aşağı yönlü bir kırılma yaşanırsa, fiyat 370 doların altına bile düşebilir.

Ana düşüş desteği 365 dolar seviyesinin yakınında yer alıyor. Bu seviyenin altında fiyatın önümüzdeki seanslarda 355 dolar ve 350 dolar seviyelerine doğru düşmeye devam etmesi muhtemel.

Teknik Göstergeler

Saatlik MACD – ETH / USD için MACD yavaşça yükseliş bölgesine giriyor.

Saatlik RSI – ETH / USD için RSI yükseliyor ve 50 seviyesine yaklaşıyor.

Destek Seviyesi: 373 dolar.

Direnç Seviyesi: 388 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin