24 Kasım Ethereum fiyat analizi: Ethereum düşecek mi?

Ethereum fiyat analizi: ETH’de düşüş sürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Güçlü bir rallinin ardından dün daha fazla yükseliş istenmediği için Ethereum fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor. Bu nedenle, ETH/USD henüz yükselmeye hazır değil ve önümüzdeki 24 saat içinde başka bir aşağı yönlü test daha gelebilir.

Genel piyasa, son 24 saat içinde çoğunlukla yeşilde işlem gördü. Bitcoin yüzde 0,48, Ethereum ise yüzde 3,17 arttı. Bu arada, Crypto.com Coin (CRO), yüzde 17’nin üzerinde bir kazançla en iyi performans gösteren şirket oldu.

Ethereum fiyat analizi

ETH/USD 4.123,89 – 4.385,48 dolar aralığında işlem gördü ve bu da son 24 saatte orta düzeyde bir oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 3,37 azalarak toplam 20,67 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 504,64 milyar dolar civarında işlem gördü ve yüzde 19,65’lik bir pazar hakimiyeti sağladı.

Ethereum daha da mı düşecek?

4 saatlik grafikte, daha fazla yükseliş reddedildiği için bugün Ethereum fiyat hareketi için düşüş momentumunun geri döndüğünü görebiliriz.

Ethereum fiyat analizi 24 kasım

Geçen haftanın başındaki güçlü düşüşün ardından, Ethereum fiyat analizi, son günlerde bir miktar yükseliş momentumu gördü. 18 Kasım’da 3 bin 950 dolara ulaştıktan sonra, hafta sonu 4 bin 400 dolara yükseldi.

Potansiyel bir tersine dönüş oluşumunu gösteren biraz daha yüksek bir yükseklik ayarlandı. Bir sonraki düşüş, 4.050 dolar civarında daha yüksek bir dip yaptı ve piyasa yapısının tekrar yükselişe geçtiğini doğruladı. Bununla birlikte, mevcut yükseliş daha fazla yukarıya ulaşamadı, 4.400 doların altına ulaştı ve biraz daha düşük bir dip ayarladı. Potansiyel olarak, piyasa yönü tekrar belirsiz hale geldikçe, Ethereum fiyat hareketi giderek daha dar bir aralıkta konsolide olacak gibi duruyor.

Ethereum fiyat analizi: Sonuç

Ethereum fiyat analizi bugün düşüş eğiliminde. Muhtemelen ETH/USD, önceki düşük seviyesini test etmek için önümüzdeki 24 saat içinde daha da düşecek.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin