Ethereum fiyat analizi: ETH boğaları hakimiyeti ele aldı! Bu seviyelere tekrardan ulaşabilir
Ethereum fiyat analizi: ETH boğaları hakimiyeti ele aldı! Bu seviyelere tekrardan ulaşabilir

Ethereum fiyat analizi: ETH boğaları hakimiyeti ele aldı! Bu seviyelere tekrardan ulaşabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyat analizi, piyasa büyük bir artış potansiyeli gösterdiğinden yükselişe işaret ediyor. Boğalar, piyasanın gidişatını değiştirerek kontrolü ele geçirdi ve ETH’nin önümüzdeki birkaç günde yükselişini sürdürmesi bekleniyor. Ancak ayılar, kontrolü tekrar ele geçirmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaktır. Sonuç olarak, ETH fiyatı son birkaç saat içinde son derece artan dinamikler yaşadı.

Piyasa, Ethereum fiyatının dün 1.207 dolar işaretine düştüğünü ancak kısa süre sonra 1.270 dolar seviyesine yükseldiğini gösteriyor. Fiyatlar yükselip 1.272 dolara ulaşırken Ethereum pozitif hareketini sürdürüyor. ETH, 155.55 milyar dolarlık işlem hacmi ve 8.059 milyon dolarlık canlı piyasa değeri ile son 24 saatte %5,08 arttı.

1 günlük fiyat tablosunda Ethereum fiyat hareketi: Boğalar fiyatları yükseltmeye devam ediyor

Ethereum fiyat analizi için 1 günlük fiyat tablosu, yazının yazıldığı sırada 1.272 dolardan işlem gören kripto para fiyatının bugün önemli ölçüde arttığını gösteriyor. Ethereum, şu anda 1.206 dolar seviyesinin yakınında güçlü destek sağlayan kısa vadeli bir yükseliş trendi çizgisi oluşturdu. Herhangi bir düşüş baskısı olması durumunda fiyat bu destek seviyesinden geri dönebilir. Boğalar şu anda 1.272 dolarlık direnç seviyesinin üzerinde bir kırılma hedefliyor. Ethereum için 24 saatlik piyasa, satın alma hissinin oldukça güçlü olduğunu gösteriyor.

image 512

ETH/USD fiyatı, yükseliş momentumu göstererek Hareketli Ortalama eğrisini geçiyor gibi görünüyor. Bununla birlikte, destek ve direnç açılıyor, bu da artan volatiliteyi ve pozitif bir trendi sürdürmek için büyük bir şans olduğunu gösteriyor.

MACD göstergesi şu anda yükseliş bölgesinde ve sinyal çizgisi de MACD çizgisinin üzerinde zemin kazanıyor. Bu da piyasada kısa vadede alıcıların baskın olduğunu gösteriyor. Ethereum için RSI göstergesi şu anda 41.27’de işlem görüyor, bu da piyasada ne aşırı alım ne de aşırı satım olduğunu gösteriyor. Fiyatlar 50 ve 200 MA eğrilerinin oldukça üzerinde işlem gördüğü için ETH/USD fiyatı Hareketli Ortalama eğrisini geçiyor gibi görünüyor.

Boğalar istikrarı yeniden kazandı

4 saatlik Ethereum fiyat analizi, son birkaç saat içinde ETH/USD değerinde güçlü bir artış tespit edildiğinden, alıcıların lehine işaretler gösteriyor. Boğalar pazardaki hakimiyeti yeniden kazanmaya çalışıyor ve şimdiye kadarki ilerlemeleri büyüleyiciydi. Fiyat, son hareketlerle birlikte son dört saatte 1.272 dolara yükseldi. Aynı zamanda fiyat, yukarı yönlü hareket nedeniyle Hareketli ortalama değerini geçti.

image 513

Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı, kripto para biriminin istikrarını gösteren 58.07 seviyesinde yer alıyor. Bununla birlikte, RSI puanı, genişleyen bir pazara işaret eden yukarı yönlü bir hareketi ve artan dinamiklere yönelik işaretleri takip eder. Artan RSI puanı, satın alma faaliyetinin satış faaliyetini aştığını gösteriyor. MACD göstergesi, mavi eğrisi kırmızı eğrinin üzerinde kesişen pozitif bir işaret gösteriyor ve Ethereum için artan satın alma gücünü gösteriyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin