Ethereum ağ testi sayesinde ETH fiyatı performansını yukarı taşıyor…

Ethereum fee ücretleri, gün geçtikçe en düşük seviyelerini kaydetmeye başladı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasının çoğu için düşüş haftası devam ediyor. Mayıs ayını varlıklar büyük öçüde eksi yönde kapatacak. Varlıkların çoğu, piyasa değerine göre oldukça dip seviyeleri zorluyor. Bunu ikinci en büyük kripto para olan Ethereum içinde söylemek mümkün. Kripto para birimleri çorak bir dönem geçiriyor.

Diğer yandan, Ethereum fee ücretleri son dönemlerin en düşük verisini paylaşıyor. Bu alanda son derece düşük ücret seviyeleri kaydediyor. 

Ağ eleştirmenlerinin çoğunun genellikle onu küçümsüyor. Bunun tek sebebi ise çok yüksek olan ağ ücreti. Düşük ücretlerle ilgili bilgiler, 25 Mayıs’ta yayınlanan bir Santiment raporunda yer alan bir grafikte gösterildi.

Ethereum fee ücretleri düşüşte

Düşük ücret bilgileri ile stabilcoin DAI hızı arasındaki bağlantı, 26 Mayıs’ta zincir ve sosyal metrik platformu Santiment tarafından yayınlandı. Veri paylaşım platformu aynı zamanda konuyla ilgili grafik paylaştı.

Platform ayrıca, son derece düşük ücret seviyelerinin devam etmesinin “çok az aktivite ve durgunluk ve korku ipuçlarını” gösterdiğini de belirtiyor. Piyasanın oluşturduğu hava yüzünden de düşüşlerin geldiği bildiriliyor.

Daha fazla açıklama sağlayan Santiment, bu tür “hazırda bekletme” davranışının, Ethereum’un Kasım ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesinden hemen sonra geldi. Aynı zamanda aşırı seviyeler gösteren Ethereum’un sıklıkla eşleştirilmiş stabilcoin DAI’si içinde geçerli olduğu görüldü.

Daha fazla ayrıntıya giren raporda platform, düşük ücretler ve “yatırımcıların ilgisiz olması” az aktivite arasındaki bağlantıyı, stabilcoin hızıyla (DAI gibi) açıklıyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin