Ethereum (ETH) ve Monero (XMR) boğaya binen kripto paralar
Ethereum (ETH) ve Monero (XMR) boğaya binen kripto paralar

Ethereum (ETH) ve Monero (XMR) piyasa beklentilerini yendi: Çift haneli yükselişin tadını çıkarın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinMarketCap verilerine göre, Ethereum (ETH) ve Monero (XMR) gibi bazı kripto para birimleri, düşüş pazarının saplarından yükselen paralar oldu.

Ethereum (ETH) ve Monero (XMR) boğaya binen kripto paralar

Yazım sırasında, Ethereum haftalık %10,35 büyüme kaydediyordu ve 219 dolardan işlem görüyordu. Kripto para birimi, 24 saatlik pazar hacmi 1,6 milyar dolar ile 22,4 milyar dolarlık bir piyasa değeri elde etti. ETH ticaretinin aslan payı, BitForex’te gerçekleşti ve kripto para birimi borsası tüm ETH ticaretinin %31,24’ünü kontrol etti.

Ethereum Haftalık Grafiği | Kaynak: CoinMarketCap
Ethereum Haftalık Grafiği | Kaynak: CoinMarketCap

Ethereum geçtiğimiz günlerde, Ethereum’un bir topluluk üyesi olan Eric Conner’ın, “Constantinople” başlıklı hard forku Ekim ayı sonunda Blockchain’de uygulayacağını duyurdu.  Ethereum konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Ethereum’un Constantinople hard forku, 9 Ekim’de Ropsten testine tabi tutulacak. Daha sonra Devcon 4’ten (oct30-nov2) sonra Blockchain’de uygulanacak.

Monero (XMR) haftalık çift haneli büyüme rakamları ile göz dolduruyor

Boğaya binen başka bir kripto para birimi, haftalık çift haneli bir büyüme ile başlayıp, %10,17 oranında yükselen Monero’ydu. Yazım sırasında Monero, 1,9 milyar dolarlık piyasa değeriyle 117 dolar seviyesinden işlem görüyordu. XMR tokeni, büyük ölçüde toplam ticaret hacminin %26,38’ini oluşturan ve toplam 9.262 milyon dolarlık bir hacme sahip Bithumb’da işlem görüyordu. Bithumb, toplam XMR ticaret hacminin %21,09’unu tutan HitBTC tarafından yakından takip edildi.

Monero'nun Haftalık Grafiği | Kaynak: CoinMarkeCap
Monero’nun Haftalık Grafiği | Kaynak: CoinMarkeCap

Monero, geçtiğimiz günlerde ünlü bir kripto para birimi borsası olan Changelly’nin şüpheli işlemler nedeniyle XMR tokenlerindeki ticareti durdurduğunu duyurdu. Changelly Genel Müdürü Ilya Bere konuya yönelik şunları söyledi:

Aldığımız önlemler ilk bakışta sağlıksız gibi görünse de, sahtekarlığı önlemek ve masum kullanıcıları korumak için bize yardımcı oluyorlar. Ne yazık ki, XMR’nin izlenemez doğası nedeniyle, hileli faaliyetler için sıklıkla kullanılıyor. Ancak sadece Monero değil, aynı zamanda her kripto para buna dahil olabilir.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin