19 Mayıs Ethereum analizi: ETH nereye gidiyor?
19 Mayıs Ethereum analizi: ETH nereye gidiyor?

Ethereum (ETH) patlamaya hazır, Bir sonraki boğa koşusunda Bitcoin’i geçebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Diğer çoğu altcoin gibi, Ethereum’da (ETH) son boğa koşusunda hızlı bir şekilde yükseldi. Coinbase piyasa bilgisine dayanan TradingView’den gelen veriler, 2. kripto para için işlem hacminin 2017’den bu yana en yüksek seviyede olduğunu gösteriyor. Ethereum son 30 gün içinde yaklaşık 170 dolardan 250 dolara yükseldi.

Ethereum’da 900 milyon dolarlık işlem yapıldı

Veriler, 2018 yılının sonlarından beri Ripple ile ticari rekabette olan token için çok olumlu bir işarettir. ETH/BTC ve ETH/USD ticaret çiftlerine ilişkin veriler, 13 Mayıs – 19 Mayıs arasında yaklaşık 900 milyon dolarlık işlem yapıldığını göstermektedir. Bu verilere dayanarak bazıları Ethereum’un bir sonraki boğa koşusunda Bitcoin’den daha iyi performans gösterebileceğini öne sürüyor.

Binance, 2017 yılının sonundan bu yana en büyük siparişleri aldığını bildirdi ve birçok önemli tokenden birkaçının patlamanın eşiğinde olduğunu gösteren çok sayıda olumlu işaret var. Fundstrat’tan Tom Lee, röportajda ayrıca, boğa koşusuna işaret eden birkaç teknik göstergenin olduğunu söyledi.

Bu boğa koşusunun devam edip etmeyeceği ve yeni tüm zamanların en yükseği için sahneyi belirleyip belirlemediği tahmin edilemez, ancak kriptonun ana akıma girdiğine inanmak için her zamankinden daha fazla neden var.

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin