Ethereum (ETH) fiyatı rekor kırmaya devam ediyor!
Ethereum (ETH) fiyatı rekor kırmaya devam ediyor!

Ethereum (ETH) fiyatı rekor kırmaya devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyatı yeni bir yüksek seviyeye çıkarken %19.8’lik bir pazar hakimiyetine ulaşması yeni bir sıçramaya neden olabilir. Ethereum yeni zirvelere yükselmek için iyi bir görünüme sahip. Verilere göre Ethereum, başarılı bir ağ yükseltmesinin ardından tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.638 dolara ulaştı.

Ethereum fiyatı nereye gidiyor?

Twitter kullanıcısı olan Moon, Ethereum’un bir fincan ve kulp oluşturduğunu vurguladı ve ETH’nin “büyük bir çıkış” yaşamasını beklediğini söyledi. Kripto analisti olan Lark Davis, tokenin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra Ethereum’un değerinin altında kaldığını vurguladı. Ayrıca, aynı görünüm Ethereum fiyatının önümüzdeki aylarda 8.000 dolara ulaşmasının beklendiğini söyleyen Goldman Sachs tarafından da paylaşıldı. Diğer taraftan Ethereum yüksek ağ ücretlerini henüz ele alınmadı ve bu durum “Ethereum Katillerinin” pazar payını kesmesini kolaylaştırdı.

Altair, ETH dApps’e olan talep nedeniyle, Ethereum’un yeni zirvelere doğru ilerlemesi için tek etken değil. Altair’in başarılı uygulaması, Beacon Chain’i doğrudan etkilediği için yatırımcılar için olumlu bir örnek oluşturdu. Buna ek olarak, DeFi ve NFT’ler Ethereum üzerinde büyümeye devam etti ve ağın pazar gücünü iyileştirdi. Ethereum’daki NFT’ler ve DeFi arasındaki eğilimler, piyasa koşullarına göre yeniden şekillenmeye devam ediyor. NFT’ler 3. çeyrekte Ethereum’daki en sıcak ürünler olsa da, son 24 saatte yayınlanan verilere göre en yüksek ücret miktarına sahip olduğunu gösterdiğinden yatırımcılar DeFi tokenlerine döndüğü görünüyor.

Ethereum’un onu deflasyonist bir tokena dönüştüren yükseltmeleri, ETH tokenlerinin değerini artırdı ve ETH’yi bir değer deposuna dönüştürdü.

dailycoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Köyceğiz mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin