Ethereum (ETH) fiyatı için yeni bir ralli geliyor mu?
Ethereum (ETH) fiyatı için yeni bir ralli geliyor mu?

Ethereum (ETH) fiyatı için yeni bir ralli geliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum geçen yıl farklı seviyelere ulaşmayı başardı.  ETH Birleşme güncellemesi haberiyle tekrar yükseliş hissi başladı. Bu sefer ETH için ağdaki toplam benzersiz aktif adres sayısının artması şeklinde geldi. Yeni benzersiz ve farklı Ethereum adreslerinin ağa eklenme hızı inanılmaz bir artış gördü. 2022 yılında ağa 21 milyondan fazla farklı adres eklendi. Günlük büyüme oranı neredeyse 62.000 cüzdana denk geliyor.

Şu anda, farklı ETH adreslerinin toplam sayısı 204.6 milyonun üzerinde yer alıyor. Bu oran mevcut günlük orana kıyaslandığında zamanların en yüksek seviyesi olan 205 milyona ulaşması bir haftadan az sürecek.

Ethereum price chart from TradingView.com

ETH 5 yıl önce, 2017’de yalnızca yaklaşık 18,4 milyon farklı ETH adresi bulunuyordu. Bu, son yarım yılda ETH adreslerinin sayısının %1.000’den fazla arttığı anlamına geliyor. ETH farklı adreslerinin sayısı mevcut oranda artmaya devam ederse, bu sayı 2022 kapandığında yaklaşık 220 milyon olacak.

Ethereum için başka bir ralli mi?

Ethereum Birleştirme tarihi ilk açıklandığında, ETH fiyatının 2.000 dolara kadar ulaşmıştı. Hype sona erdi ve ETH’nin fiyatı 1.500 dolara düştü. Birleşme tarihinin yaklaşmasıyla gözler tekrar ETH’ye çevrildi. Ethereum Birleşmesi artık sadece iki haftadan daha kısa bir süre kalırken ETH fiyatı sabit kalmaya devam ediyor. Stake faaliyetinin artmaya devam ettiğini ve şu anda toplam dolaşımdaki arzın yaklaşık %12’sini oluşturan 13,5 milyondan fazla ETH olduğunu göz önünde bulundurmanın faydası var.

Birleştirme beklendiği gibi giderse, yeni POS ETH ile çatallı POW ETH arasında rekabet olması beklenebilir. Bu tür bir rekabet, değişken olmasına rağmen bir ralliyi tetikleyebilir. Bununla birlikte, Birleştirme tamamlandığında ETH fiyatı 2.000 doları yeniden test edebilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin