Ethereum (ETH) fiyatı 2021 sonuna kadar 8000 doları görebilir mi?
Ethereum (ETH) fiyatı 2021 sonuna kadar 8000 doları görebilir mi?

Ethereum (ETH) fiyatı 2021 sonuna kadar 8000 doları görebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hem BTC’yi hem de ETH’yi ölçen kripto korku ve açgözlülük endeksi şu anki 73 değeriyle açgözlülük bölgesinde. Korku ve açgözlülük endeksi için daha yüksek değerler görmemize rağmen, Bitcoin’e kıyasla Ethereum ‘a daha fazla talep oldu.

ETH/BTC aylık grafik

ETH/BTC, yukarıdaki grafikte kırmızı etiketlerle temsil edilen daha yüksek RSI okumaları ile Bitcoin BTC’ye kıyasla ETH talebinde bir artış olduğunu ortaya koyuyor.

Ethereum (ETH), ETH 2.0 hisse ispatı ağına yol açan Altair yükseltmesinin ardından son ATH fiyatının ötesine geçme konusunda büyük bir olasılık gösteriyor.

Goldman Sachs’tan gelen tahminler, önümüzdeki 2 ay içinde ETH için 8000 dolar seviyesine ulaşmak için %80 fiyat artışı öngörüyor.

Küresel banka, merkez bankalarının sürekli ve keskin bir şekilde yükselen enflasyona izin vermelerinin pek mümkün olmadığını da belirtti. Ancak, enflasyon beklentilerini takip etmeye devam ederse, token uzun bir piyasa zirvesi görebilir.

ETH/USDT paritesini yönlendiren önemli destek, direnç seviyeleri ve grafik modelleri grafikteki gibi.

ETH/USDT haftalık grafik

Ethereum (ETH), 20 Eylül’de bir ayı kapanı mum oluşumunu ve 18 Ekim’de 75 seviyesinin üzerinde daha yüksek RSI değerlerinin ardından yükseliş trendine devam ediyor.

88 seviyesinin altındaki mevcut RSI okuması düşüş eğilimi gösteriyor, ancak 88 seviyesinden daha yüksek bir RSI değeri düşüş eğilimi sinyalini iptal edecek ve bu yılın 4. çeyreğinin son bölümünde daha yüksek ETH fiyatlarını onaylayacaktır.

ETH/USDT Günlük Grafik

Gizli yükseliş sapma sinyalleri ayarı, 25. seviyenin üzerindeki yüksek RSI değerlerine ek olarak 3890 $ ve 3371 $’da destekleniyor ve günlük zaman diliminde ETH/USDT için net bir yükseliş eğilimi gösteriyor.

Şu anda yukarıda düşüş kontrolü belirtisi olmamasına rağmen, 3890 dolarlık desteğin altına yakın bir fiyat, yavaşlayan bir yükseliş trendine işaret edebilir.

ETH/USDT 4 Saatlik Grafik

Gün içi 4 saatlik grafik, RSI zaten daha yüksek fiyatlara kıyasla daha düşük değerler yazdırdığından, gizli bir yükseliş farklılığı olduğunu gösteriyor.

Gün içi seviyesinden, daha yüksek zaman dilimleriyle aynı yönde, tüm zamanların en yüksek seviyesinin ötesinde bir fiyat artışı gelebilir.

Korku ve açgözlülük endeksi 76’nın üzerinde aşırı açgözlülük seviyelerine girdiğinde ETH/USDT’de daha temkinli hareket etmek de fayda var.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Ödemiş mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin