24 Mayıs Ethereum analizi: ETH için beklenen seviyeler
24 Mayıs Ethereum analizi: ETH için beklenen seviyeler

Ethereum (ETH) bir ilke imza atacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pantheon projesi temel olarak ConsenSys’in PegaSys adlı güçlü mühendislik ekibi tarafından oluşturulan bir dizi Ethereum (ETH) tabanlı hizmet sunmayı hedefliyor.

Ethereum (ETH), Hyperledger konsorsiyumundaki ilk Blockchain ağı olacak

Ethereum, açık kaynaklı Hyperledger konsorsiyumuna katılmaya hazır. Bu, Hyperledger’e katılan ilk kamu Blockchain ağı olacak, çünkü ikincisinin teknik yönlendirme komitesi, ConsenSys tarafından desteklenen Panteon projesinin kabul edilmesi için öneriyi onaylayacak. Pantheon projesi temel olarak ConsenSys’in PegaSys adlı güçlü mühendislik ekibi tarafından oluşturulan bir dizi Ethereum tabanlı hizmet sunmayı hedefliyor. Pantheon projesi önerisini 8 Ağustos’ta bu ayın başlarında Hyperledger’e gönderdi.

Bu nedenle, teklif Hyperledger tarafından kabul edilirse, Pantheon Hyperledger Besu olarak yeniden adlandırılacak. Intel’in Hyperledger Sawtooth ve IBM’in Hyperledger Fabric gibi diğer Blockchain projelerine benzer olacak. Javascript kullanılarak oluşturulan Pantheon Ethereum istemcisi, izin ve gizlilik gibi özelliklerin yanı sıra kurumsal düzeyde uygulamalar geliştirir. Daha önce belirtildiği gibi Pantheon, Hyperledger konsorsiyumu altında çalışan ilk halka açık Blockchain projesi olacak.

Ethereum ekosistemi büyüyor

Sonuç olarak, Pantheon kodu GitHub sayfasında kolayca bulunacak ve projeye katkılarından dolayı tüm geliştiricilere açık olacak. Ethereum Blockchain ağında çalışmanın yanı sıra Pantheon, özel ağlarda ve Rinkeby, Ropsten ve Görli gibi test ağlarında da çalışır. HyperLedger’ın Ethereum ile ilişkisi yeni değil.

Geçen yıl, Ekim 2018’de Hyperledger, Blockchain alanı için bazı ortak standartlar belirlemek üzere Enterprise Ethereum Alliance’la ortaklık kurdu. Blockchain endüstrisi bugüne kadar dağınık kaldığından, proje birkaç endüstri katılımcısına hizmet edebilecek ortak bir standarda ulaşmayı hedefliyor. EEA İcra Direktörü Ron Reznik, CoinDesk’e şunları söyledi:

Dünyanın girişimleri, birden fazla tedarikçi seçeneğine sahip oldukları çözümleri satın almak isteyeceklerdir.

Coinspeaker

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin