26 Eylül Ethereum (ETH) ve Algorand (ALGO) fiyat analizi
26 Eylül Ethereum (ETH) ve Algorand (ALGO) fiyat analizi

Ethereum (ETH) ağından çok çarpıcı tüm zamanlar rekoru!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum ağında kullanılan akıllı sözleşme sayısı mart ayında 1.971.632’ye ulaşarak tüm zamanlar rekorunu kırdı. Gelinen son nokta bir önceki aya göre %75 artışa tekabül ediyor.

Bir çevrimiçi analiz platformu olan Dune Analytics, son 12 ay içinde Ethereum’daki dağıtık sözleşme sayısını kaydetti. Aylık ortalama sözleşme sayısının 670.000 olduğu ortaya çıktı.

Elde edilen veriler Ethereum platformunun benimsenmesinin artmakta olduğunu ve çok yakında başlaması planlanan ETH 2.0 yükseltmesi için güçlü bir desteğe işaret ediyor.

Akıllı sözleşmelerin sayısı mart ayında artmış olsa da sonuç olarak işlem sayısında belirgin bir artış gözlemlenmedi. Bu nedenle birçok sözleşmenin kullanılmadığı veya son kullanıcı katılımına dönüşmediği anlaşılıyor.

Bir önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi, Kasım 2018’de ölçülen 1,5 milyon seviyesiydi. Sonrasında sözleşme sayısı 2019’da inanılmaz bir düşüş göstererek 670 bine gerilemişti.

Ethereum; EOS ve Tron gibi daha yeni Blockchain’lere kıyasla genellikle çok az şey sunan eski bir platform olarak görülüyor. 2019’un sonlarında, Blockstream CSO’su Samson Mow ETH’yi “teknolojik çıkmaz sokak” olarak nitelendirmişti:

Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin tarafından ortaya konan Ethereum 2.0 yol haritasında, ağ bir Proof-of-Work konsensüs protokolünden Proof-of-Stake’e devrimsel bir geçiş gerçekleştirecek.

Bu hamlenin şu anda birçok geliştiricinin ağda dağıtımını engelleyen ölçeklenebilirlik sorununu ortadan kaldırması bekleniyor. Ethereum 2.0 hakkındaki son haberler, popüler Blockchain platformuna yeni bir soluk getirebilir.

cointelegraph

Ünlü yatırımcılardan halving öncesi için dikkat çeken Bitcoin tahminleri


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin