Kripto dünyasında bu hafta nasıl geçti? Ön plana çıkan varlıklar neler oldu?
Bitcoin mi Ethereum mu? Geleceğin kripto parası hangisi?

Ethereum eşsiz sinyaller veriyor: Bitcoin ile benzerlik yeni uçuşun kapısını açabilir! İşte beklentiler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH), bir süredir yatırımcıların sabrını test ediyor. Tüm zamanların en yüksek seviyesi 1450 doların üzerine çıktıktan beri, ETH 1350-1400 dolar seviyeleri arasında konsolide oluyor.

Ethereum – Bitcoin benzerliği heyecan yarattı

Bu konsolidasyon, bazı görüşlere göre çok yakında tüm zamanların en yüksek seviyesinin üzerinde büyük bir kırılmaya yol açabilir. Bu aşamadaki ETH grafiği, Aralık 2020’deki 20.000 dolar seviyesinin altındaki BTC fiyat hareketine tam olarak benziyor. ETH’nin sağlam bir kırılma için hazır olduğunu ve muhtemelen ETH fiyatının mevcut seviyelerden tam anlamıyla iki katına çıktığını görebiliyoruz.

Bu haberin yazıldığı sırada ETH 154 milyar dolarlık piyasa değeri ile 1345 dolardan işlem görüyor. Bu aşamada bile, ETH, yılın başından bugüne kadar %80’in üzerinde primle işlem görüyor. Ayrıca önümüzdeki haftalarda Ethereum (ETH) için kurumsal katılımı tetikleyebilecek iki ana katalizör var.

1- CME Ethereum Vadeli İşlemleri bir hafta içinde başlıyor.

2- Ethereum fonlarının lansmanı önümüzdeki iki hafta içinde Galaxy Digital tarafından gerçekleştirilecek.

Ayrıca kripto DeFi pazarının son zamanlarda büyümesi, ETH yatırımcıları için olumlu bir haber. Bir başka ilginç gerçek de, ETH’nin şimdiye kadarki en yüksek aylık kapanışını kaydetmeye hazır olması.

Ethereum’un son fiyat rallisi sadece bir yatırımcı çılgınlığı değil, zincir içi ölçümleri ve temelleri iyileştirme ile de destekleniyor. Popüler Ethereum analisti Anthony Sassano şunları söylüyor:

“7,2 milyon dolar ETH DeFi’de kilitlendi. Eth2’de 2,8 milyon dolar ETH kilitlendi. Bu, 10 milyon $ ETH’nin (mevcut arzın %8,8’i) Ethereum ekosistemini güçlendirmek için çalıştırıldığı anlamına geliyor. Bu da cari fiyatlarla 13,4 milyar dolara denk geliyor. ”

Öte yandan Glassnode verileri, son zamanlarda çok sayıda ETH’nin borsalardan hareket ettiğini gösteriyor. Bu, çoğu ETH’nin ya soğuk depolamaya ya da Ethereum 2.0’a mevduat olarak geçtiği için borsalardaki ETH likiditesinin azaldığı anlamına geliyor. Glassnode’a göre, sıfır olmayan ETH adreslerinin toplam sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin