Bir yatırımcı Ethereum fee ücreti için 39 bin dolar mı ödedi?

Ethereum ekosistemine sahip olan ekleyebileceğiniz alternatif altcoin’ler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum ekosistemini kullanan, kripto ve blok zincirinin kitlesel olarak benimsenmesine ve genişletilmesine hayati bir katkıda bulunmuştur.

ERC20 belirteçleri olarak da bilinen Ethereum ekosistemi üzerine kurulan yüzlerce kripto para birimi var.  ERC20, akıllı sözleşme özellikli belirteçlerin Ethereum tabanlı ağlarda ve DeFi, GameFi, DAO ve diğer kategorilerdeki projelerde kullanılmasına izin verir.

Ethereum ekosistemi olduğu için hepsini takip etmek zor olabilir. Şimdi Ethereum tabanlı alternatif kripto paralara göz atalım.

BudBlockz

BudBlockz, dünya çapında esrarın artan şekilde yasallaştırılmasından ve suç olmaktan çıkarılmasından faydalanmak için mükemmel bir şekilde konumlandırıldı. Kripto para biriminin 2030 yılında sektörün 176,5 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor.

Uniswap

UNI, merkezi olmayan finans (DeFi) sisteminin önemli bir parçasıdır. Otomatik ticaretini kolaylaştırmadaki rolüyle tanınan, popüler bir merkezi olmayan ticaret protokolüdür. Kullanıcılar, fonlarını tutmak için bir aracıya gerek duymadan Uniswap’te Ethereum belirteçleri ticareti yapabilirler. 

Maker DAO

En iyi Ethereum ekosistemi arasında Maket DAO’da yer alabilir. Borç almayı, borç vermeyi ve tasarruf etmeyi kolaylaştıran Ethereum ağına dayalı eşler arası merkezi olmayan bir protokoldür. 

Kullanıcılar, UNI, YFI veya BTC gibi Ethereum tabanlı belirteçleri protokole yatırarak ödünç almak istedikleri miktar için teminatlandırılmış bir borç pozisyonu oluşturarak borç alabilirler. 

0x (ZRX)

Ox, Ethereum blok zincirine dayalı bir DEX’tir. Kullanıcıların, geleneksel kripto para birimi borsaları gibi merkezi aracılara güvenmeden Ethereum blok zincirinde ERC20 belirteçlerini ve diğer varlıkları kolayca alıp satmalarını sağlar.

Aave

Aave, Ethereum blok zincirinde açık kaynaklı bir borç verme protokolüdür. Borç verenler ödül kazanmak için çeşitli Ethereum tabanlı varlıkları likidite havuzlarına katkıda bulunabilir. Borç alanlar ödünç almak için teminat olarak onaylanmış varlıkları koyabilir.

1INCH

Merkezi olmayan bir borsa kripto para birimidir. Ethereum ekosisteminde son alabileceğiniz para birimi için 1INCH’i tercih edebilirsiniz. Ethereum tabanlı DEX protokolü, en iyi kripto para birimi oranlarını toplayarak kullanıcılarına en iyi oranları sunmayı amaçlamaktadır. 1INCH, platformun merkezi olmayan “anlık yönetişim” modelini sağlamak için kullanılır.

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin