Ethereum düşüşünü tahmin eden analistten korkutan iddia!
Ethereum düşüşünü tahmin eden analistten korkutan iddia!

Ethereum düşüşünü tahmin eden analistten korkutan iddia!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ünlü yatırımcı Peter Brandt, devasa fiyat düzeltmesine rağmen Ethereum’da aşırı düşüş eğiliminin devam edeceğini öngörüyor.  Peter Brandt, ETH fiyatının 300 dolara düşebileceğini tahmin ediyor. Yakın tarihli bir tweet’te, ünlü yatırımcı Peter Brandt, piyasa değerine göre dünyanın en büyük ikinci kripto parası olan ETH fiyatının 300 dolara kadar düşebileceğini tahmin ediyor.

Peter Brandt fiyat düşüşlerinin devam edeceğini söylüyor!

Aşırı düşüş eğiliminin altını çizmek için Brandt, Bitcoin ve lider altcoini satın almayacağını söyledi. Cumartesi günü, kripto para birimi Binance borsasında Aralık 2020’den bu yana en düşük seviyesi olan 881 dolara kadar geriledi.  Daha sonra yaşanan hafif rahatlamanın ardında ETH şimdi Binance’de 989 dolardan işlem görüyor. Ancak genel duyarlılık ezici bir şekilde düşüş eğilimini koruyor.

ETH

Ether, Kasım ayında ulaşılan 4.878 dolarlık rekor zirvesinden şimdi yaklaşık %80 gerisinde işlem görüyor.  Brandt’in düşüş fiyat hedefine ulaşmak için baş altcoin’in buradan %69 daha düşmesi gerekecek. Konu Bitcoin olduğunda Brandt olumsuz yorumlar yapmaya devam ediyor ve BTC’nin daha da düşeceğini iddia ediyor.

Bununla birlikte, en iyi kripto para biriminin sonunda 500.000 dolara ulaştığı bir senaryoya da uzak değil.  Brandt, uzun vadede Bitcoin fiyatında yükselişe devam ettiğini açıkladı. Ancak, rasyonel düşünmek yerine yatırımları eleştirmekten çekinmiyor. Brandt, “Kripto kötü bir alışkanlıktır” diye eleştiriyor.

Tecrübeli yatırımcı Bitcoin savunucularına uzun süredir karşı geliyor. Grafik uzmanı, Bitcoin’i hâlâ sadece bir spekülasyon aracı olarak görüyor ve görünüşe göre artık meşru bir yatırım haline geldiği fikrini reddediyor. Bu ayın başlarında Brandt, Ether fiyatının düşmeye devam edeceğini doğru bir şekilde tahmin etmişti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin