featured

Ethereum dominance artışta: Fiyatta ciddi iyileşme var!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum dominance son günlerde piyasadaki etkinliğini artırdı. 31 Aralık 2022’den bu yana piyasa hakimiyetinde önemli artış görüldü. 12 Ocak 2023’te kabaca 889 milyar dolar değerinde olan dünya çapındaki binlerce kripto varlık arasında ETH.d %3’ten fazla arttı.

Coinmarketcap’in paylaştığı verilerinde Ether üzerindeki etkisini gösteriyor. Ethereum’un kripto pazarı hakimiyeti %18,4’ten mevcut %19.3 hakimiyet derecesine sıçradı. Ethereum dominance sayesinde ETH/USD paritesinde değişiklik gözle görüldü.

Ethereum fiyatı, Bitcoin’den cesaret alarak yukarı yönlü ataklar yapmaya başladı. Bu ataklarla beraber fiyat 1.400 doların üzerine çıktı. 1.400 dolarla beraber son bir ayın en yüksek seviyeleri görüldü.

Ethereum dominance, fiyatı yükseltti

Ethereum fiyatı, 1.300 dolarlık direncin oldukça üzerinde kaldı. ETH, 1.320 dolarlık direnç bölgesinin üzerine yerleşti. Hatta 1.400 dolarlık direnç bölgesini de kırdı. 1.420 dolar civarında bir yüksek oluştu.

Ethereum dominance ile gelen yükseliş Bitcoin artışını bile geride bıraktı. Ether fiyatı şu anda 1.350 doların ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde işlem görüyor. Son 24 saat içinde hacim yüzde 60’lık artış göstererek 8 milyar doları geçti.

Teknik gösterge

  • Saatlik MACD ETH/USD için MACD artık yükseliş bölgesinde ivme kaybediyor.
  • Saatlik RSI ETH/USD için RSI şu anda 50 seviyesinin altında.
  • Ana Destek Seviyesi – 1.370 Dolar
  • Ana Direnç Seviyesi – 1.420 Dolar

Ethereum kaç dolar?

ETH/USD paritesi 1.400 dolar seviyelerinde dolaşıyor. Fiyat 1.330 doların altında denemeleri yaptıktan sonra yukarı hızlı bir tırmanış gösterdi. Anlık olarak 1.395- 1405 dolar aralığında alıcı buluyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin