featured

Ethereum kritik destekte işlem görmeye devam ediyor! Büyük yükseliş yakın mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum bir süredir neredeyse sıfır hareket ile düşük volatilite döneminden geçiyor. Fiyat, 3,000 dolar seviyesinde bulunan kritik destek noktasında bulunuyor. Boğalar bu seviyeyi, şimdiye kadar oldukça başarılı bir şekilde savundu

Ethereum 1 günlük fiyat grafiği analizi

Günlük zaman diliminde boğalar, fiyatı destek noktasının üzerinde 3,000 dolar civarında tutuyorlar. Bu alandaki alıcı alıcılar biraz daha güç kazandı ve hacim arttı.

Ethereum grafik

Son birkaç aya baktığımızda, düşüş ve yüksek fiyat dalgalanmaları arasında birikim aşamasının mart ortasında sona erdiği görülüyor.

Bunun hemen ardından Ethereum, fiyat düzeltmesinin yaşandığı bir döneme girdi. ETH’nin 2800 dolar ile 3000 dolar arasındaki destek noktasının üzerinde kalması ile ayıların gücünün bir miktar azaldığı söylenebilir. Dolayısıyla en büyük altcoin’in orta vadeli bir süreçte 4,000 dolara doğru bir yükseliş hareketi başlatacağı varsayılıyor.

Günlük grafikteki hareketli ortalama değerleri ise aşağıda verildiği gibi.

MA20: 3238 dolar

MA50: 2987 dolar

MA100: 2934 dolar

MA200: 3493 dolar

En büyük altcoin Ethereum’un fiyatı MA50 ve MA100 seviyelerinin üzerinde işlem görüyor.

ETH 4 fiyat grafiği analizi

Altcoin, 4 saatlik zaman diliminde direnç noktasının altında 3,150 dolar seviyesinden işlem görüyor. Bu direnç noktası 14 Mart tarihinde kırılmaya çalışıldı ancak başarısız oldu.

Öte yandan, Ichimoku bulutu bu alanda hatırı sayılır bir kalınlığa sahip. Yatay direnç noktası ile kesişmesi, boğaların bu alanı kırmada zorluk çekmesine neden oldu. Eğer ETH bu alanı kırabilirse, 3,300 dolardaki yatay direnç noktası muhtemelen hızlı bir şekilde yeniden test edilecektir. Aksi takdirde 3000 dolar ve 2800 dolar seviyelerindeki destek noktalarına yeniden düşebilir.

CryptoPotato

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin