featured

Ethereum, kritik destek noktasını yeniden test edebilir! Düşüş durdurulabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum (ETH) fiyatı, bir reddediliş ile karşı karşıya kaldıktan sonra 2,000 doların üzerinde tutunabilmek için mücadele etti.

Son birkaç haftadadır ETH fiyatı, Bitcoin (BTC) fiyatından daha iyi performans gösterdi. Ancak şu anda en büyük altcoin en yakın destek noktasını yeniden test etmek için düşüş sinyalleri gönderiyor.

Haftalık grafik

Haftalık grafikte Ethereum fiyatı, son haftalarda büyük toparlanma işaretleri gösterdikten sonra 2,030 dolara yükseldi. Ancak bunun ardından 1,700 dolara doğru bir değer kaybı yaşadı.

Ethereum grafik

Haftalık mum yükseliş hissi ile kapandı. Yeni haftanın mumu ise 2,020 dolar reddedildikten sonra 1,850 dolara doğru bir düşüş gösterdi. Dolayısıyla haftalık grafik genel olarak düşüşe işaret ediyor.

Fiyat, kilit destek noktasını elinde tutmaya çalışırken daha fazla ivme oluşturmak için mücadele etti.

Eğer haftalık grafikteki fiyatı bu yapı ile devam ederse, ETH fiyatı için bir destek görevi gören 1,700 dolar yeniden ziyaret edilebilir.

En büyük altcoin için haftalık grafikte direnç noktası 2,000 dolar seviyesinde iken, destek noktası ise 1,700 dolarda bulunuyor.

Günlük grafik

ETH fiyatı, günlük grafikte bir ilgi alanı gibi görünen başarılı bir kırılmanın ardından değişen bir kanalın üzerinde 1,770 dolarda güçlü destek buldu.

Fiyat, destek noktasından sıçradı ve dirençle karşılaştığı 2,030 dolar bölgesinden reddedildi.

Ethereum fiyatı, 2,030 dolardan reddedildikten sonra yükselen bir takoz içinde değişmeye devam etti. Bununla birlikte aşağı yönlü bir kırılma gerçekleşti. Bu da 1,700 dolarda bulunan destek noktasının yeniden test edilme olasılığını gösteriyor.

Bu yazının yazıldığı sırada en gözde altcoin’in fiyatı 1,652 dolarda bulunan 50 EMA seviyesinin üzerinde, yani 1,860 dolar civarında işlem görmektedir.

ETH’nin 50 EMA’ya karşılık gelen bu destek alanının üzerinde kalması gerekiyor. Bu bölgenin altındaki bir kırılma fiyatın 1,200 dolara kadar düşüş yaşamasına sebep olabilir.

Günlük grafikte Göreceli Güç Endeksi (RSI) 55 işaretinde bulunuyor. Bu da iyi alım tekliflerini gösteriyor.

ETH için günlük grafikte direnç noktası 2,030 dolar seviyesinde iken, destek noktaları ise 1,740 dolar ve 1,600 dolar seviyelerinde bulunuyor.

Dört saatlik grafik

Dört saatlik grafikte Ethereum fiyatı yükselmeye devam ediyor ve 1,648 dolarda bulunan 200 EMA seviyesinin üzerinde duruyor.

4 saatlik zaman diliminde 200 EMA, yükselen kamanın altına çıktıktan sonra fiyat için bir destek görevi görüyor.

Eğer ETH destek bölgesini tutamazsa, fiyatın 1,200 dolarda bulunan destek noktasını yeniden test ettiğini görebiliriz.

Dört saatlik grafikte Ethereum için direnç noktası 2,030 dolarda iken, destek noktaları 1,600 dolar ve 1,200 dolar seviyelerinde bulunuyor.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin