Ethereum balinası bu iki altcoine adeta saldırdı: Neredeyse dünyaları aldı!

Ethereum cüzdanlarında hareketlilik: Balina, ETH’yi borsaya geçirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto dünyasının önemli varlıklarından biri olan Ethereum, Bitcoin’in geri çekilmesinden fazlasıyla etkilendi. Birçok destek bölgesini kıran altcoinlerin lideri kritik seviyelere indi. Bir darbe satışlar tarafında geldi. Bununla beraber “Death Cross” tehlikesi varlığı daha da riskli yaptı. Ethereum cüzdanları ise bu süreç içinde çok hareketli. 

Son iki saat içinde Ethereum balinaları tarafından harekete geçirildi. Harekete geçen miktarın boyutu ise oldukça yüksek. Bu hareketler devam ederken varlık 2.500 doların altında kalmaya devam ediyor. 

Popüler Blockchain izleme platformu Whale Alert, hesaplardaki hareketliliği gözlemledi. Bir ETH balinaları tarafından 143.1 milyon dolar değerinde Ether taşıyan iki kripto işlemi tespit etti. Tespit edilen miktarın büyük olması yatırımcı topluluğunu harekete geçirdi. Buna benzer hareketlerin daha öncede tekrarlanması satış baskısını tetikliyor.

Ethereum cüzdanları üzerinden 61.000 ETH aktarıldı

Ethereum cüzdanları üzerinden 61.000 ETH aktarıldı

Kripto piyasası her zaman hareketliliğini koruyor. Hem yükselirken hem düşerken yaşanılan hareketler sürekli değişiyor. Aksiyon hiçbir zaman tükenmiyor. Bunun en büyük sebebi satış ve alkışların sürekli değişmesi. Ethereum fiyatının 2.500 doların altında kalması fazlasıyla yatırımcıları tedirgin etti. Bununla beraber “Death Cross” kesişimi işi çıkmaza soktu. 

Whale Alert, son iki saat içinde her biri 30.095 ETH (71.619.331 $) taşıyan iki işlem gerçekleştirildiğini saptadı.. Görünüşe göre, bir miktar ETH birkaç adres arasında taşındı. İlk olarak, anonim bir balina 30.000 ETH’den fazla ETH’yi kayıtlı olmayan bir adrese aktardı. 0xab08bfb2e55b079d9961dae5164ba0d846a1ede1 olan başka bir adrese kaydırdı. Ethereum cüzdanları bu hareketle sınırlı kalmadı.

Balina yaptığı aktarımdan sonra Ether zulasını FTX kripto borsasına gönderdi. Balinalar son fiyat düşüşünden sonra ikinci en büyük kriptoyu alıp satıyor. Bu da son zamanlarda büyük miktarlarda Ethereum cüzdanları, ETH taşındığını gösteriyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin