Ethereum Classic'in hash oranı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı!
Ethereum Classic'in hash oranı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı!

Ethereum Classic’in hash oranı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum Classic (ETC) hash oranı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. ETC 21 Ağustos 2022 tarihinde ETC’nin hash değeri 38.1798 TH/s’ye ulaştı. Bu büyüme, ETC kripto para değerini artırma potansiyeline sahiptir. Ethereum Classic (ETC/USD), esasen akıllı sözleşme işlevselliğini destekleyen açık kaynaklı, merkezi olmayan blockchain tabanlı dağıtılmış kripto para ağı görevi görür.

Ethereum Classic, Ethereum topluluğunun, tüm ağın etkilendiği değişmezliğini çevreleyen geliştiricilerle bir değişiklik konusundaki anlaşmazlığının bir sonucu olarak 2016 yılında kuruldu. Orijinal blockchain Ethereum Classic (ETC) ve Ethereum (ETH/USD) olmak üzere iki ağa bölünerek Ethereum Classic’i Ethereum’un sert çatalı haline getirdi. ETC, ağın bakımı ve işletilmesi rolünü üstlenen yerel kripto para birimi görevi görüyor.

Büyüme için bir katalizör olarak tüm zamanların en yüksek hash oranı 21 Ağustos 2022, 02:00:00 GMT’de, Ethereum Classic (ETC) ağının hash oranı, CoinWarz’dan alınan verilere göre 38.1787 TH/s’ye ulaştı. Son olarak 17 Ağustos 2022’de hash oranı 27.0201 TH/s idi ve bu bize Ethereum Classic hash oranının 4 gün içinde %41,3 arttığına dair bir gösterge veriyor.

Bu büyüme seviyesi, madencilerin Ethereum’a (ETH) alternatifler aradıklarını gösterir, çünkü blockchain özellikle bir Hisse Kanıtı (PoS) konsensüs mekanizmasına geçecektir. Bundan sonra madencilerin hâlâ diğer kripto paraların madenciliğine ihtiyacı olacaktır.

Ethereum Classic (ETC) değerinde son durum

Ethereum Classic (ETC) 22 Ağustos 2022 tarihinde 31,53 dolar değerindeydi. Tüm zamanların en yüksek değerine bakıldığında, Ethereum Classic (ETC), 6 Mayıs 2021’de 167,09 dolar değerine ulaştı. Bir önceki ay boyunca performansını gözden geçirdiğimizde, Ethereum Classic (ETC), 13 Temmuz tarihinde 13,55 dolarla en düşük değere sahipti.

En yüksek değer noktası 29 Temmuz’da 44,1 dolar değerine ulaştığı zamandı. Burada değerinin 30,55 dolar veya %225 arttığını görebiliriz. Bunu akılda tutarak, yatırımcılar, Ağustos 2022’nin sonunda 35 dolara ulaşmasını bekleyebileceğimiz için tarihsel büyümesine dayanarak ETC satın almakla ilgilenebilirler.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin