Ethereum Classic’e Binance ve Coinbase’den destek!
Ethereum Classic’e Binance ve Coinbase’den destek!

Ethereum Classic’e Binance ve Coinbase’den destek: ETC yüzde 25 oranında değer kazandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Borsalardan biri bir ticaret çifti eklediğinde veya kripto parayı kendi platformunda listelediğinde, bir kripto para biriminin fiyatının artması sürpriz değil. Bir borsada para satıldığında ya da bir borsadan çıkarıldığı zaman fiyatların da muazzam bir şekilde düştüğünü de görüyoruz. Bugün Ethereum Classic’e Binance ve Coinbase’den destek geldi.

Ethereum Classic’e Binance ve Coinbase’den destek!

Fiyat çekiminin bir örneği de önümüzdeki aylarda Coinbase tarafından desteklenecek olan Ethereum Classic’te (ETC) oldu. Binance, Ethereum Classic’i içeren iki işlem çiftini platformuna ekleyeceğini açıkladı. Coinbase konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Önümüzdeki aylarda Coinbase’de Ethereum Classic’e destek verme niyetimizi duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Yeni varlıklar ekleme sürecimizle tutarlı olarak bunu kamuoyuna duyuruyoruz.

Coinbase, Ethereum Classic’i desteklemek için mühendislik çalışmalarına başlayacak. Coinbase konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Önümüzdeki birkaç ay içinde gerçekleşmesini beklediğimiz teknik entegrasyonun son test aşamasına geldiğimizde, blogumuz ve Twitter’ımız aracılığıyla bunu sizlere duyuracağız.

Binance Ethereum Classic için platformuna iki işlem çifti ekliyor

Coinbase, varlığın yerel yasalarla uyumlu olduğu tüm coğrafi bölgelerde ETC desteği sunmayı planlıyor ve bunun resmi web sitesi blog gönderilerinde açık bir şekilde belirtiyor. Ayrıca, Coinbase 2016 yılında hard fork sırasında Ethereum’u olan herkesi kredilendirdi. Bugün Ethereum Classic’e yapılan ikinci destek, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’nin Ethereum Classic’i içeren iki işlem çiftini platformuna ekleyeceğini açıklaması. Bir gün önce Binance, TRX/USDT çiftini TRON’un ana ağ lansamanına destek vereceğini açıklayarak listeledi. Şimdi Ethereum Classic’in sırası. Ancak Binance’nin bu listelemede herhangi bir ana ağ gerekçesi yok. Binance konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Binance ETC/BNB ve  ETC/USDT ticaret çiftlerini platformuna ekliyor.

Açıklamalarına göre, Ethereum Classic, Binance Coin ve Tether’a karşı, 12 Mayıs’tan itibaren farklı çiftler olarak işlem yapabilecek.

Ethereum Classic’e Binance ve Coinbase’den destek!
Ethereum Classic’e Binance ve Coinbase’den destek!

Ethereum Classic yüzde 25 oranında değer kazandı!

Her iki duyuru da, Temmuz 2016’da orijinal Ethereum ağının hard forku sonucunda ortaya çıkan paraya önemli değerler kattı. Dünyanın 24’üncü en büyük kripto para birimi olan Ethereum Classic, son 24 saat içinde yaklaşık %25 oranında değer kazandı. Bu fiyat tırmanışından sonra Ethereum Classic, %23 oranında artışla 15,81 dolardan işlem görüyor. Yazım sırasında Ethereum Classic’in 1,6 milyar dolarlık bir piyasa değeri var. Şu anda Ethereum Classic, ilk 50’de veya neredeyse tüm piyasada çift haneli bir kazanç sağlayan tek para birimi. Şu ana kadar, tüm piyasa kendini dengelemek için çabalarken, bu para birimi için her şey parlak görünüyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin