featured

Ethereum Classic fiyatı, Merge güncellemesine olumlu cevap verdi! Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum (ETH) Proof-of-Stake’e (PoS) başarıyla geçiş yaptığı ve madencileri gereksiz hâle getirdiği için madenciler Ethereum Classic’e (ETC) geçtiler. Son 24 saatte, Ethereum Classic (ETC) fiyatı %10’un üzerine bir artış yaşarken ve hash oranı ise 290 TH/s’nin üzerine çıktı.

Aslında hash oranındaki büyük artış, F2Pool, Binance Pool ve BTC.com dahil olmak üzere çeşitli madencilik havuzları tarafından sunulan sıfır ücretli ETC madenciliğinin bir sonucudur.

Merge güncellemesi Ethereum Classic’e iyi geldi

ETH, 15 Eylül’de herhangi bir sorun olmadan Proof-of-Work’ten Proof-of-Stake’e (PoS) geçiş yaptı.  PoW’un kullanımdan kaldırılması, madencileri etkisiz hâle getirdi. Böylece madenciler, Ethereum Classic gibi diğer PoW alternatiflerine geçiş yaptılar.

Ethereum Classic

Sonuç olarak, 2Miners madencilik havuzuna göre ETC hash oranı %400 arttı. Son 24 saatte hash oranı 58 TH/s’den 290 TH/s’ye yükseldi. Büyük sıçrama, en iyi madencilik havuzları tarafından sunulan sıfır ücretli ETC madenciliğinden kaynaklanıyor.

Son zamanlarda, F2Pool, Binance Pool ve BTC.com dahil olmak üzere birçok madencilik havuzu, Merge güncellemesinden sonra ETC madenciliğini desteklediğini duyurdu. Aslında, F2Pool ve Binance Pool bir ay boyunca ücretsiz ETC madenciliği sunarken, BTC.com 3 ay boyunca “sıfır ücretli” ETC madenciliği sunuyor.

Bu arada ETH, Merge ile deflasyonist hâle geldikçe ETC fiyatı yükselmeye devam ediyor. Ethereum Classic fiyatı son 24 saatte yaklaşık %10 oranında bir artış kaydetti. Ayrıca, işlem hacmi %100’ün üzerine çıktı ve piyasa değeri 5,25 milyar dolara ulaştı.

ETC fiyatı şu anda 38 dolar civarında işlem görüyor. Altcoin için bir sonraki direnç noktası 42,33 dolarda bulunuyor. Ancak arzdaki artış nedeniyle fiyatın düşme olasılığı daha yüksektir. Aynı zamanda Ethereum PoW hard fork ETHW’ye de bağlı olacaktır.

Ethereum Merge güncellemesi kabulleri artıracak

Başarılı bir Merge güncellemesinden sonra Ethereum, geliştiricilerinin; araştırmacılarının, ortak çalışanların ve müşterilerin ve sıkı çalışmasının meyvesini verdi. Ethereum Merge, kripto endüstrisinde şimdiye kadar görülen en çok beklenen ve karmaşık yükseltmeydi.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin