featured
Ethereum Classic fiyat tahmini: ETC ne yönde ilerleyecek?

Ethereum Classic fiyat tahmini: ETC ne yönde ilerleyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum Classic fiyat tahmini yazımızda, ETC cephesinde olan biteni birlikte inceleyeceğiz.

Ethereum Classic, Ekim ayında şimdiye kadar %6’lık pozitif bir yatırım getirisi sağlasa da, bir dizi altcoin, dünyanın en büyük 29. kripto para biriminden daha iyi performans göstermeyi başardı. Grafikte, ETC’nin fiyat hareketi büyük ölçüde Eylül’deki bir çift tepe ve bir dizi ani düşüşten kaynaklandı.

Ekim ayının ilk haftasında hafif bir toparlanma olmasına rağmen, engelleyici bir alçalan üçgen ETC’nin kısa vadeli görünümünü bozdu. Yazma sırasında bu kripto para, son 24 saat içinde %0,9 düşüşle 52,4 dolardan işlem görüyor.

Ethereum Classic fiyat tahmini

ETC’nin 4 saatlik zaman diliminde azalan bir üçgen kurulumuna işaret eden, geçen haftaki daha düşük zirvelerle birlikte 51,4$ civarındaki sabit düşük seviyeler oluştuğunu görüyoruz. Yazma sırasında, 200-SMA (yeşil), alt trend çizgisini savunuyor ancak ayılar uzun vadeli hareketli ortalama çizgisini geçerse bu tabanın bir kez daha test edilmesi beklenilebilir.

Boğalar 51,4 doların üzerinde satış baskısını kontrol altına alamazsa, ETC var olan modelden kopma ve değerde olası %13,5 değer kaybı riskiyle karşı karşıya kalacak. Alıcılar, 48,2 dolar ve 44,3 dolarlık kısa vadeli destek seviyelerinde geri dönebilir.

İlginç bir şekilde, ETC’nin son 2 azalan üçgen kurulumunu reddettiğini belirtmekte fayda var. Biri, Temmuz ortasında diğeri Eylül sonunda gerçekleştiğini hatırlatalım. Bu bulgulara dayanarak benzer bir gelişme meydana gelirse, ETC modelden yukarı doğru bir hareket gözlemleyebilir. Var olan konumuna göre iniş ve çıkışlar ETC’nin, kırılma noktasından %11’lik bir sıçramayı hedeflediğini gösteriyor. Ayrıca güçlü hacimlerle 60,6 doların üzerinde bir kapanış, boğaların ek fiyat seviyeleri için daha agresif bir şekilde pozisyon açmalarına izin verecektir.

Piyasa gözlemcileri, bir kırılma açısından daha fazla netlik için ETC’nin RSI’sını yakından takip etmelidir. Aynı zamanda alçalan bir üçgen içinde işlem gören RSI, 35 desteğinin altına düşmesi durumunda düşüş eğiliminde olacaktır.

Tersine, boğalar RSI’yı model içinde tutmayı ve 50-55’in üzerinde bir zirveyi hedeflemeyi hedeflerse yükseliş tezi güçlenecektir. Aynı zamanda, Awesome Osilatörde hafif bir yükseliş işareti gözlemlenirken MACD düşüşe karşı nötr kalmış durumda.

 

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin