Ethereum Classic (ETC) fiyatı neden düşüyor?
Ethereum Classic (ETC) fiyatı neden düşüyor?

Ethereum Classic (ETC) fiyatı yüzde 14’ten fazla düştü: Bunun nedeni nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ağustos, son gelişmeler ile Ethereum Classic (ETC) için vahşi bir yolculuğa zemin hazırladı. Geçtiğimiz hafta, 3 Ağustos’ta yapılan Coinbase’de listelenme açıklamasının ardından kripto para biriminin fiyatı sürekli artıyordu. Fakat son 24 saat içinde, ETC %14’ten fazla ani bir düşüş gösterdi.

Ethereum Classic (ETC) fiyatı neden düşüyor?

Kripto para topluluğu, son 24 saat içinde gerçekleşen ani fiyat düşünün Coinbase Pro lansmanından kaynaklandığını söylüyor. Yazım sırasında, ETC 1 milyar dolarlık piyasa değeriyle 16,28 dolar seviyesinden işlem görüyor ve son bir saat içinde %1’den fazla düşüş yaşadı. Açıklamadan önce, kripto para 18 dolar civarında işlem görüyordu ve neredeyse 2 dolar kadar düşüş yaşadı. Kripto para dün TRON ve Monero’yu geçerek CoinMarketCap’te 11. sıraya oturdu. Ancak son yaşananlarla ETC bir önceki konumuna geri döndü ve 13. sırada işlem gördü.

ETC'nin 7 günlük fiyat tablosu
ETC’nin 7 günlük fiyat tablosu

Kripto para topluluğu, fiyat düşüşü konusunda farklı görüşlere sahip

7 Ağustos’ta, Coinbase Twitter aracılığıyla Ethereum Classic için son testin yapıldığını duyurdu ve şimdi aynı gün için borsa ETC transferlerini kabul edecek. Coinbase ekibi ayrıca, ETC desteğinin şu anda borsa platformları olan Coinbase Pro ve Coinbase Prime’da kullanıma sunulduğunu ve ardından Coinbase.com tarafından da destekleneceğini de sözlerine ekledi.

Kripto para topluluğu, Ethereum Classic’in fiyat düşüşü konusunda farklı görüşlere sahip gibi görünüyor. Bazı kripto para kullanıcıları, fiyat düşüşünün şu anda kripto paraya daha fazla yatırım yapabilmeleri için kendi lehlerine olduğunu savunuyor. Bu kişiler, ETC’nin düşüşünü küçük çaplı bir gerileme olarak görüyor ve kripto paranın ivmesini geri kazanacağı konusunda ısrar ediyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin