Ethereum çatallamasından çıkan yavru ETC, potansiyel bölgeye ulaşabilecek mi?

Ethereum çatallamasından çıkan yavru ETC, potansiyel bölgeye ulaşabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum’un çatallama neticesinde ortaya çıkan varlığı Ethereum Classic, piyasanın önemli varlıkları arasında kalabildi. Aynı sistemi Terra uygulasa da pek başarılı olamamış gibi duruyor. Hatırlarsanız Terra, Ethereum’a benzer bir çatallama ile yenli Luna ve Luna Classic çıkardı. Ancak burada istikrar şu anlık sağlanamadı.

Ethereum’un çıkardığı ETC ise belli bir düzlemde ilerliyor. Aynı zamanda piyasada tutulan varlık yatırımcılardan destek alabiliyor. Fiyatı ise istikrar sağlayarak ilerleyebiliyor.

Ethereum Classic [ETC], 15 aylık desteğinden 12 dolara yakın toparlandıktan sonra artan kazançlar gördü. Ancak aylık trend çizgi direnci (sarı, kesikli), satın alma çabalarını boş bıraktı gibi.

ETC, kendini yukarı taşıyabilecek mi?

Ethereum Classic, son yükseliş dirilişinden sonra EMA şeritlerinin üzerine sıçradı. Bu arada, satıcılar dört saatlik zaman diliminde düşüş eğilimi gösterdi.

%23,6 Fibonacci direncinden geri dönüş, ETC’yi mevcut modelinden oldukça volatil bir kırılmadan önce 14$ bölgesine çekebilir. Basın zamanında, ETC 15,26 dolardan işlem görüyor.

ETC 4 saatlik grafik

ETC’nin Nisan ayı zirvelerinden düşüşü, daha uzun bir zaman diliminde daha düşük zirveler ve dipler kaydetti. Bu aşamada ETC, üç aylık bir trend çizgisi direnci gördü.

%76.28’lik geri çekilme (29 Mart’tan itibaren), 19 Haziran’da 15 ayın en düşük seviyesini yaşattı.

Son birkaç gün düşük bir oynaklık aşamasına işaret ederken, fiyat %23,6 seviyesinin yakınında düşüş bayrağı benzeri bir modelde gezindi.

Mevcut mum çubuğu %23,6 seviyesinin altında kapanırsa, ETC muhtemel bir desenli salınım görecektir. Alıcılar yenilirse, formasyonun altındaki herhangi bir kapanış, ETC’yi potansiyel olarak %7’lik bir geri çekilmeye maruz bırakır. Kısa vadeli hedefler 13 dolar bölgesinde.

RSI göstergesi

Göreceli Güç Endeksi (RSI), orta çizginin üzerinde istikrarlı bir büyüme kaydetti. Orta hat desteği sağlam durursa, boğaların devreye girmek ve grafikte kademeli bir canlanmaya devam etmek için fırsatı olacaktır.

Diğer yandan, Birikme/Dağıtım (A/D) çizgisi, fiyatla hafif bir yükseliş ayrışmasını teyit ederken daha düşük dipleri işaret etti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin