Ethereum bu seviyeyi kırarsa keskin bir düşüş riski altında – ilenecek ve beklenecek seviyeler
Ethereum bu seviyeyi kırarsa keskin bir düşüş riski altında – ilenecek ve beklenecek seviyeler

Ethereum bu seviyeyi kırarsa keskin bir düşüş riski altında – izlenecek ve beklenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum, 380 doların üzerinde güçlü bir ret ile karşı karşıya kaldı. ETH fiyatı, yakın vadede 365 dolarlık temel desteği kırarsa, şu anda keskin bir düşüş riski altında bulunuyor.  Ethereum, 380 dolar ve 382 dolar seviyelerinin üzerinde ivme kazanmak için mücadele ediyor.

Fiyat, 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altına keskin bir şekilde düştü ve 365 doları yeniden test etti.

Saatlik ETH / USD grafiğinde 378 dolara yakın bölgede direnç gösteren önemli bir düşüş eğilimi çizgisi bulunuyor. 365 dolarlık destek seviyesinin altında açık bir kırılma olursa kur büyük ölçüde düşebilir.

Ethereum fiyatı ayı işaretleri gösteriyor

Ethereum, 385 dolar seviyesinin oldukça üzerinde istikrarlı bir düşüşe başladı. ETH fiyatı 380 dolar ve 382 dolar seviyelerine yakın güçlü bir dirençle karşılaştı. ETH 375 dolar desteğinin altına düştü.

Ethereum fiyatı 370 dolarlık desteği bile kırdı ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça altına düştü. Kilit 365 dolarlık destek seviyesini yeniden test etti ve şu anda kayıpları konsolide ediyor. İlk direnç 372 dolar seviyesine yakın.

Ethereum Price

374 dolar ve 378 doların üzerinde bir iyileşme olmazsa, 365 dolarlık desteğin altına doğru olumsuz bir kırılma riski bulunuyor. 365 dolarlık desteğin altındaki uygun bir kapanış, belki de daha büyük bir düşüş için kapıları açabilir. Bir sonraki büyük destek 355 dolar seviyesine yakın.

ETH’de sıradaki seviyeler

Ethereum 365 dolarlık desteğin üzerinde kalırsa, yeni bir artış başlatabilir. İlk kilit direnç 374 dolar seviyesine yakın, ancak ana engel şu anda 378 dolar civarında oluşuyor.

Trend çizgisi direncinin, 378 dolar ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde net bir kırılma, önümüzdeki seanslarda 388 dolar ve 392 dolar seviyelerine doğru istikrarlı bir yükseliş için kapıları açabilir.

Teknik Göstergeler

Saatlik MACD – ETH / USD için MACD artık düşüş bölgesinde hız kazanıyor.

Saatlik RSI – ETH / USD için RSI şu anda 50 seviyesinin oldukça altında yer alıyor.

Destek Seviyesi – 365 dolar.

Direnç Seviyesi: 374 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin