Ethereum yatırımcıları buraya! Usta trader sıradaki hedefi verdi
Ethereum yatırımcıları buraya! Usta trader sıradaki hedefi verdi

Ethereum bu seviyeyi geçerse yeni ATH’yi zorlayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum %15 arttı ve ABD Doları karşısında tüm zamanların en yüksek seviyesi 1.475 dolar civarında işlem gördü.

ETH fiyatı şu anda daha düşük bir seviyede düzeliyor, ancak muhtemelen 1.350 doların üzerinde teklif vermeye devam edecek.

Ethereum, 1.350 dolar ve 1.400 dolar direnç seviyelerinin üzerinde yeni bir artış başlattı.

Fiyat 1.476 dolara kadar yükseldi ve şu anda 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça üzerinde yer alıyor.

Saatlik ETH / USD grafiğinde 1.360 dolara yakın destekle oluşan önemli bir yükseliş eğilimi çizgisi bulunuyor. Parite düşüşü düzeltebilir, ancak boğaların 1.350 dolar ve 1.360 dolar civarında aktif kalması muhtemel.

Ethereum fiyatı yükseliş ivmesi kazanıyor

Geçtiğimiz 3-4 seansta, Ethereum’da 1.300 dolarlık direnç seviyesinin üzerinde güçlü bir artış oldu. ETH, Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi ve 1.400 dolarlık direnç seviyesinin üzerinde yükseldi.

Ayrıca 1.400 dolar seviyesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde bir kapanış oldu. Ethereum %15 değer kazandı ve 1,476 dolar seviyesine yakın tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Fiyat şu anda düştü ve 1.450 dolar seviyesinin altında işlem görüyor.

Ethereum Price

Artış yönünde, fiyat 1.450 dolar ve 1.475 dolar civarında engellerle karşı karşıya. Ana direnç 1.500 dolar seviyesine yakın. 1.500 dolar direnç seviyesinin üzerinde net bir kırılma, önümüzdeki seanslarda keskin bir artış için kapıları açabilir. Boğalar için bir sonraki durak 1.580 dolar veya 1.600 dolar olabilir.

Ethereum aşağı yönlü bir düzeltme başlatırsa, 1.400 dolar seviyesinin üzerinde sabit kalabilir. Olumsuz taraftaki ilk büyük destek trend çizgisine yakın ve 1.350 dolar seviyesinde.

Teknik göstergeler

Saatlik MACD – ETH / USD için MACD, yükseliş bölgesinde yavaş yavaş hız kaybediyor.

Saatlik RSI – ETH / USD için RSI şu anda 60 seviyesine doğru düzeliyor.

Ana Destek Seviyesi: 1.360 dolar.

Ana Direnç Seviyesi: 1.450 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin