Ethereum bu seviyede güçlü! Önümüzdeki hafta nasıl performans gösterecek?
Ethereum bu seviyede güçlü! Önümüzdeki hafta nasıl performans gösterecek?

Ethereum bu seviyede güçlü! Önümüzdeki hafta nasıl performans gösterecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyat analizi, konsolidasyon aşamasını geride bıraktığımız için bugün yükseliş gösteriyor. Bu nedenle, önceki desteğin hızla test edilmesi, ETH/USD’nin önümüzdeki 24 saat içinde yükselmeye devam etmesi için yeterli olacaktır.

Ethereum price analysis: ETH slowly consolidates around $1,250, spike higher incoming? 1

Kripto piyasası son 24 saatte kırmızıda işlem gördü. Lider Bitcoin %1,37, Ethereum ise %1,83 kaybetti. Bu arada, en iyi altcoinlerin bazıları %10’un üzerinde düşüşle pazarın geri kalanını takip etti.

Son 24 saatte Ethereum fiyat hareketi: Ethereum ivme kazanamadı

ETH/USD son 24 saatte 1.220 ila 1.277 dolar aralığında işlem gördü ve bu hareket düşük oynaklığa işaret ediyor. İşlem hacmi %44,9 azalarak toplam 9.84 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 151.6 milyar dolar civarında işlem gördü ve %18,18 piyasa hakimiyeti sağladı.

ETH/USD 4 saatlik grafik: ETH yükselmeye mi hazırlanıyor?

4 saatlik grafikte, muhtemelen Ethereum fiyatı yükselmeye hazır olduğundan önceki düşük seviyelerin hızlı bir şekilde yeniden test edildiğini görebiliriz.

Ethereum price analysis: ETH slowly consolidates around $1,250, spike higher incoming? 2

Ethereum fiyat hareketi, son günlerde güçlü satış baskısı ile işlem gördü. Çarşamba günkü son düşüşün ardından, ETH/USD 1.100 dolarlık destekten sıçradı ve mevcut ana düşüşü oluşturdu.

Oradan, ETH hızla 1.350 dolar seviyesini geri kazandı ve önümüzdeki hafta için güçlü bir geri dönüş sinyali verdi. 1.250 dolar civarındaki istikrarlı geri çekilme ve konsolidasyon, fiyatın geri dönüşe hazır olduğu gerçeğini doğruladı.

Şu anda, Ethereum fiyatı, düşük momentumlu yaklaşık 1.200 dolarlık desteği test ediyor ve muhtemelen yakında tersine çevrilmeye hazırlanıyor. Bu nedenle, yerel düşük net bir şekilde ayarlandığından ETH/USD daha da yükselmeye hazır görünüyor. Satın alma baskısı geri döndüğünde, önümüzdeki haftaya başka bir yüksek dalga ile başlamasını bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin