Ethereum ATH'ye yaklaşırken ETH balina sayısında önemli artış var
Ethereum ATH'ye yaklaşırken ETH balina sayısında önemli artış var

Ethereum bu seviye kırarsa yükseliş durdurulamayabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ethereum fiyatı 270-275 dolarlık destek seviyesinin üzerinde kaldı ve son zamanlarda ABD doları karşısında değer kazandı.
  • Bitcoin fiyatı şu an 11.000 doların üzerinde işlem görüyor, ancak yükseliş ivmesi kazanmak için mücadele ediyor.
  • 4 saatlik ETH/USD grafiğinde 295 dolara yakın direnç gösteren önemli bir kırılma paterni var.
  • Parite uzmanlara göre, 295 dolar ve 300 doları aşabilir veya 280 dolar ve 275 dolarlık desteklerin altındaki zararı artırabilir.

Ethereum fiyatı, Amerikan doları ve Bitcoin karşısında bir sonraki hareket için hazırlanıyor. ETH uzmanlara göre, 295 dolar ve 300 dolarlık direnç seviyelerini temizlediğinde keskin bir şekilde tırmanabilir.

Ethereum fiyatının bir sonraki hamlesi ne olacak?

Geçen hafta, Ethereum fiyatı 270-275 dolarlık destek alanını ABD doları karşısında yeniden test etti. ETH/USD paritesi 270 doların üzerinde sabit kaldı ve 272 dolar seviyesinin yakınında düşük bir salıncak oluşturdu. Daha sonra, 280 dolar ve 290 dolarlık direnç seviyelerinin üzerinde ters bir düzeltme yapıldı. Üstelik, fiyat aynı zamanda 300 dolarlık direnç seviyesinin ve 100 basit hareketli ortalamanın (4 saatlik) üstüne çıktı. Fiyat, aşağı yönlü hareketin %50 Fib geri çekilme seviyesini 324 dolardan 272 dolara kadar düşürdü. Ancak, fiyat 300 dolarlık destek seviyesinin üstünde kalmaya çalıştı. 

Daha sonra, 295 dolarlık destek seviyesinin altında ufak bir olumsuz tepki oluştu. Ayrıca, fiyat şu an 295 dolar seviyesinin altında ve 100 basit hareketli ortalamanın altında (4 saat) işlem görüyor.  4 saatlik ETH/USD grafiğinde 295 dolara yakın direnç gösteren önemli bir kırılma paterni var. Uzmanlara göre 295 dolar ve 300 dolar direnç seviyelerinin üzerinde bir yükseliş olması durumunda, Ethereum fiyatı yakın vadede yükselmeye devam edebilir. Boğaların bir sonraki durağı 305 dolar, ardından 320 dolar olabilir.

Teknik göstergelerle Ethereum fiyatının görünümü

Diğer taraftan uzmanlara göre, 300 doların üzerinde bir mola verilmezse, fiyat 285 dolarlık destek seviyesinin altına düşebilir. Olumsuz bir mola varsa, 280 dolar ve 275 dolar seviyelerinin altında keskin kayıplar olabilir. Söz konusu durumda uzmanlara göre, fiyat 270 dolarlık destek alanının altına bile düşebilir.

Yukarıdaki grafikte uzmanlara göre, Ethereum fiyatının 300 dolarlık bariyerin üzerinde veya 280 dolarlık destek alanının altındaki bir sonraki ana kırılmaya hazırlanıyor olduğu gösteriliyor. Uzmanlara göre 270 dolarlık destek alanının altında net bir kırılma, önümüzdeki seanslarda kolay olmayacak, 300 doların üzerinde bir kapanış kazanımları hızlandırabilir:

  • 4 saat MACD: ETH/USD paritesi  için MACD düşüş bölgesinde yavaşça ilerliyor.
  • 4 saat RSI: ETH/USD paritesi  için RSI, şu anda birkaç negatif işaret ile 50 seviyesinin altında.
  • Ana Destek Seviyesi: 275 dolar.
  • Ana Direnç Seviyesi: 300 dolar.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin