ETH 2.0
700.000'den fazla ETH, Ethereum 2.0 için kilitlendi

Ethereum bu direnci aşarsa aya çıkabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, 470 doların üzerinde güçlü bir artış başlattı. ETH fiyatı 490 doların üzerinde işlem görüyor ve 500 doların üzerine çıkması muhtemel.

Ethereum, 470 dolar ve 485 dolarlık destek seviyelerinin üzerinde güçlü bir yükseliş ivmesiyle işlem görüyor.

Fiyat 500 dolarlık bariyere yaklaşıyor ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde yer alıyor.

Saatlik ETH / USD grafiğinde 482 dolara yakın destekle oluşan bir yükseliş trendi çizgisi bulunuyor.

Net bir kırılma yaşanırsa ve 500 doların üzerinde kapanırsa parite daha da yükselebilir.

Ethereum fiyatı 500 dolara yaklaşıyor

Ethereum, 470 dolar seviyesinin üzerinde bir kapanışın ardından yükseliş ivmesi kazandı. ETH fiyatı 480 dolar ve 485 dolar direnç seviyelerini kırdı.

Fiyat 495 dolara kadar yükseldi ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde yer alıyor. Ethereum için bir sonraki büyük destek 486 dolar seviyesine yakın.

Ethereum Price

Daha da önemlisi, ETH / USD paritesinin saatlik grafiğinde 482 dolara yakın bir destekle birleşen bir yükseliş eğilimi çizgisi yer alıyor. Artış yönünde 495 dolar seviyesi bir ilk direnç oluşturuyor.

Ana engel şu anda 500 dolar seviyelerinde yer alıyor. 500 dolarlık direnç bölgesinin üzerinde net bir kırılma,%5’lik bir ralliyi daha tetikleyebilir. Boğalar için bir sonraki durak, önümüzdeki seanslarda belki 525 dolar hatta 540 dolar olabilir.

ETH’de düşüş yönlü hareket olursa

495 dolar ve 500 dolarlık direnç seviyelerinin üzerinde yukarı yönlü bir kırılma olmazsa, Ethereum birkaç noktayı düzeltebilir. İlk anahtar desteği 485-486 dolarlık bölgeye yakın.

Ana destek şu anda 480 dolar seviyesinin ve yükseliş trend çizgisinin yakınında oluşuyor. Daha fazla kayıp, fiyatı 465 dolarlık destek seviyesine ve 100 saatlik basit hareketli ortalamaya yönlendirebilir.

Teknik Göstergeler

Saatlik MACD – ETH / USD için MACD, yükseliş bölgesinde güçlü bir ivme kazanıyor.

Saatlik RSI – ETH / USD için RSI şu anda 65 seviyesinin oldukça üzerinde.

Destek Seviyesi – 480 dolar.

Direnç Seviyesi – 500 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin