Ethereum rekor kırdı
Ethereum rekor kırdı

Flaş: Ethereum’dan bomba rekor geldi! Bitcoin’i bile geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en değerli ikinci kripto para birimi Ethereum bugün önemli bir rekor kırdı. Şu anda azalan bir fiyata rağmen istikrarlı bir büyüme gösteren Ethereum’da, içinde ETH bulunan toplam cüzdan sayısı 68 milyonu geçti.

Sıfırdan fazla ETH’ye sahip cüzdan sayısı rekor kırdı

ETH tutan Ethereum adreslerinin sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesinde. Ağdaki işlem sayısı da rekor seviyelere yakın durumda ve bu da kullanıcı etkinliğinin artmaya devam ettiğini gösteriyor.

Blockchain verilerine göre, içinde bakiyesi olan Ethereum adresleri şimdi toplam 68,26 milyonun üzerinde. Bu rakam, geçen yılki sert fiyat geçmişine rağmen nadiren düştü ve Haziran-Ağustos dönemi dışında istikrarlı büyümeyi sürdürdü.

İşlemler de yükseliş eğilimi gösteriyor. Günlük ETH işlem sayısı yaklaşık 1,2 milyonda. İşlem sayısı, geçen yılın Mayıs ayında günde yaklaşık 1,6 milyon ile zirveye ulaşmıştı.

Fiyat düşse de ağ büyüyor

Bu rakamlar, Ethereum’un son fiyat yörüngesine rağmen oldukça sabit. Kripto para birimi sadece 2 ay önceki tüm zamanların en yüksek seviyesinden %34 düştü.

Karşılaştırıldığında, Bitcoin’in sıfır olmayan adres sayısı geçtiğimiz günlerde 39 milyona ulaştı. Blockchain işlem sayısı da son dört yılda nispeten durgun ve günde 250 bin civarında seyrediyor.

2021’de ortalama ücretler 30 doların üzerinde olan Ethereum bu benimsemeye pek hazır değildi. Vitalik Buterin, Ethereum’un bu ölçeklendirme sorunlarını makul bir şekilde nasıl çözebileceğine dair bir yol haritası oluşturdu.

Uzun vadede, Pantera Capital CEO’su Ethereum’un tüm finansal işlemlerin %50’sini etkilemesini öngörüyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin