Ethereum boğaları yükselişin ardından pes etmemeye kararlı – İşte ETH’de izlenecek seviyeler
Ethereum boğaları yükselişin ardından pes etmemeye kararlı – İşte ETH’de izlenecek seviyeler

Ethereum boğaları yükselişin ardından pes etmemeye kararlı – İşte ETH’de izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum %10’un üzerinde yükseliş gerçekleştirerek 400 dolarlık direncin üzerine güzelce yerleşti. ETH fiyatı kazançları pekiştiriyor ve 420 doların üzerinde yükselebilir gibi görünüyor.

Ethereum, 400 dolar ve 410 dolarlık direnç seviyelerinin üzerine doğru yükseliş ivmesi kazandı.

Fiyat 422 dolar seviyesinde yeni bir aylık yüksek seviyeye geldi ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerine çıktı.

Saatlik ETH / USD grafiğinde 411 dolar civarında destekle oluşan büyük bir yükseliş trendi çizgisi bulunuyor.

Paritenin, 400 dolara doğru genişletilmiş bir düzeltme başlatmadığı sürece 420 doların üzerine çıkması muhtemel.

Ethereum fiyatında yükseliş desteği

Ethereum, 400 dolarlık direnç seviyesinin üzerinde güçlü bir yükseliş ivmesi kazandı. ETH fiyatı 410 dolarlık direnç seviyesini bile kırdı ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça üzerine yerleşti.

Yukarı doğru hareket, fiyat 420 dolarlık direncin üzerine bile yükseldi. Fiyat aşağı yönlü bir düzeltmeye başlamadan önce 422 dolar seviyesinin yakınında yeni bir aylık yüksek oluşturuldu.

Fiyat şimdi 410 dolarlık destek seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Saatlik ETH / USD grafiğinde 411 dolara yakın destekle oluşan büyük bir yükseliş trendi çizgisi de bulunuyor.

Ethereum Price

Trend çizgisi desteğinin altında bir kırılma olursa, fiyat 406 dolarlık desteğe doğru düşebilir. Tersine, Ethereum fiyatının 415 dolar ve 420 dolarlık direnç seviyelerinin üzerine doğru  yükselmesi muhtemel. 422 doların üzerinde açık bir kırılma, yakın vadede 430 dolar ve 435 dolar seviyelerine doğru istikrarlı bir artış için kapıları açabilir.

ETH’de düşüş olursa

Ethereum 420 dolarlık direnç seviyesini temizleyemezse, daha düşük seviyeyi düzeltmeye devam edebilir. İlk büyük destek trend çizgisine yakın ve 410 dolar.

410 dolarlık destek seviyesinin altına doğru bir kırılma, fiyatı 405-406 dolar destek bölgesine doğru yönlendirebilir. Ana destek şu anda 400 dolar seviyesinin (son kırılma bölgesi) yakınında oluşuyor.

Teknik Göstergeler

Saatlik MACD – ETH / USD için MACD, düşüş bölgesinde yavaş hareket ediyor.

Saatlik RSI – ETH / USD için RSI hala 50 seviyesinin oldukça üzerinde yer alıyor.

Destek Seviyesi – 410 dolar.

Direnç Seviyesi: 420 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin