Popüler altcoin Ethereum yeni bir artışın sinyalini verdi – işte ayrıntılar
Popüler altcoin Ethereum yeni bir artışın sinyalini verdi – işte ayrıntılar

Ethereum blokzincirinde olağanüstü bir rekor kırıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum blok zincirinden bugün bir rekor geldi. Blok tarama araştırmacısı Etherscan, protokolün bugün bir milyar işlem kaydettiğini söyledi.

Ethereum blok zincirinde 1 milyar işlem yapıldı

Birkaç gündür Etehreum yükseliş çılgınlığı içinde. Haziran 2019’da, Etherscan’dan gelen veriler, ağ için günlük kümülatif işlemlerin 1 milyon doların üzerine çıktığını ortaya koydu. İki gün önce Ethereum, Bitcoin’inkini aşan günlük işlem ücretleri için tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Bununla birlikte, 6 Şubat’ta, kripto paranın ortalama günlük işlemleri 1 milyarlık yeni bir rekor seviyeye ulaştı.

Ağ, 2020’nin başında günlük işlemlerde bir gerileme yaşadıktan kısa bir süre sonra, aynı yılın Haziran ayında, blok zinciri üzerine inşa edilen DeFi uygulamalarının kullanımındaki artış nedeniyle blok zinciri için günlük işlemler 1 milyon doların biraz üzerine çıktı.

Blok zincirinde daha fazla Dapp oluşturulduğu için, ağın Toplam Kilitli Değerinde bir artışa neden oldu. Uniswap, IDEX, Kyber gibi birçok Dapp, bu ağı kullanıyor.

İşlem ücretleri tavan yaptı

Platformda artan işlemler, GAS fiyatında daha sonra bir artışa neden oldu. Ağ kullanıcıları artık işlemlere daha fazla GAS harcıyor. Bununla birlikte, mevcut işlem hacmi nedeniyle, Ethereum geçen yıl 2.0 ağını başlattı ve bu ağ – henüz tam olarak operasyonel olmasa da – daha büyük işlem hacmini işlemek için oluşturuldu.

Kullanıcılar, platformda günlük bazda artan işlem miktarı nedeniyle Ethereum 2.0’ın tam olarak benimsenmesini bekliyorlar. Birçoğu, günlük işlemler olduğu gibi artmaya devam ederse, ağda yürütülen ortalama günlük işlemlerin kısa sürede 2 milyara ulaşacağına inanıyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin