Ethereum blok zincirini kullanarak güneş enerjisi alıp satmak artık mümkün.
Ethereum blok zincirini kullanarak güneş enerjisi alıp satmak artık mümkün.

Ethereum blok zincirini kullanarak güneş enerjisi alıp satmak artık mümkün

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ticarileştirilmiş yenilenebilir enerji şirketi Orbit, Ethereum blok zincirini, halkın güneş enerjisi alım ve satımı yapabilmesi adına kullanacağını duyurdu. Bu alım ve satımların gerçekleştirilebilmesi için özel ORBT tokenları dağıtılacak ve kullanılacak.

İşlemler Ethereum blok zinciri üzerinden yapılacak

İşlemlerin Ethereum blok zinciri kullanılarak gerçekleştirileceği gerçeği göz önüne alındığında, bunlar da tamamen anonim olacak.

Orbit’in web sitesi üzerinden yapılan açıklamada şu sözler yer aldı:

Yatırımcılarımızın anonimliğine saygı duymanın yanı sıra daha geniş bir insana erişim sağlamak için halka arz yerine bir ICO kullanmaya karar verdik. Böylelikle yatırımcılarımız başarımızdan para kazanabiliyor ve şirketimizdeki herhangi bir mülkiyetten vazgeçmemize gerek kalmadan bizi destekleyebiliyorlar.

Orbit Network, ticari ve konut kullanımı için jeneratörler ve güneş pilleri dahil olmak üzere yenilenebilir enerjinin ticarileştirilmesine odaklanıyor.

ORBT tokeni ekosisteme güç veriyor

Buradaki fikir, ORBT tokeninin değerinin, Orbit’in sunduğu ürün ve hizmetleri satın alan ve satan insanlar nedeniyle destekleneceği. Yani gelecekte token değeri düşecek olsa bile, Orbit yatırımcılara bir “güvenlik ağı” sunuyor.

Şu anda Orbit tokenlerine yatırılan 1.000.000 dolar değerinde ETH var. Ön satışa tahsis edilen tokenlerin Uniswap, Coingecko, Kyber vb. üzerinde listelendiğinde yakılacağı bildiriliyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin