Ethereum’da keskin bir düşüş beklentisi – işte izlenecek seviyeler
Ethereum’da keskin bir düşüş beklentisi – işte izlenecek seviyeler

Ethereum blok zincirindeki hacim inanılmaz bir sayıya ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum blok zincirindeki işlem hacmi, DappRadar’ın bugün yayınlanan endüstri raporuna göre, 2020 yılının 3. çeyreğinde 119,5 milyar dolara ulaştı ve bir önceki çeyreğe göre yaklaşık %1.200 arttı.

Rapora göre, Ethereum’un işlem hacmi sadece birkaç ay önce, 2020’nin 2. çeyreğinde 10,2 milyar dolara ulaşmıştı. Böylesine keskin bir artış, çoğunlukla yield farmer’ları cezbetmeye devam eden merkezsiz finans (DeFi) çılgınlığı sayesinde mümkün oldu.

Ethereum ve DeFi ilk sırada

DappRadar’da listelenen 13 blok zinciri arasında Ethereum, toplam işlem hacminin %96’sını oluşturuyor ve açık ara en büyük ağ kimliğini koruyor. Aynı zamanda, bu rakamların %99’undan DeFi ekosistemi sorumlu.

DappRadar raporunda, “DeFi ekosisteminin sadece bir numaralı kategori olmadığını, aynı zamanda 2020 yılının 3. çeyreğinde Ethereum blok zincirindeki değerin %99’unu elinde tuttuğunu görüyoruz.” ifadesi yer aldı.

Decrypt’in bildirdiği gibi DeFi patlaması, işlem ücretleri hızla artmaya devam ederken büyük bir dezavantaja yol açtı. Son birkaç aydır Ethereum madencileri, kârları açısından düzenli olarak yeni rekorlar kırıyorlar ve tek başına işlem ücretlerinde art arda saatte 500.000, 800.000, hatta 1 milyon dolar kazanıyorlar. Eylül ayında madenciler, Ethereum tarihinde ilk kez işlem ücretlerinden blok ödüllerinden daha fazlasını kazandılar.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin