Ethereum Bitcoin'den daha iyi bir yatırım aracı mı? Uzman analist yanıtladı
Ethereum Bitcoin'den daha iyi bir yatırım aracı mı? Uzman analist yanıtladı

Ethereum Bitcoin’den daha iyi bir yatırım aracı mı? Uzman analist yanıtladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum’un fiyat performansı Bitcoin’i gerisinde bırakıyor ve Makroekonomist Alex Kruger tarafından paylaşılan verilere göre nedeni oldukça basit.

Bitcoin uzun zaman önce bir makro varlık haline geldi ve kripto yatırımcıları, BTC ile daha fazla oynaklıkla hareket eden Ethereum ticareti için kullanabilir.

Hipotezini göstermek ve açıklamak için Kruger, Nasdaq endeksinin ETH/BTC’ye karşı hareketini görselleştiren bir tablo paylaştı. Grafiğin önerdiği gibi, iki varlık birlikte hareket ediyor.

Ekonomist ayrıca Ethereum’un BTC’nin yüksek bir betası olduğunu öne sürüyor, bu nedenle varlık piyasada aynı hareketi daha fazla oynaklıkla gösteriyor. Boğa koşuları sırasında, ETH dijital altına kıyasla daha fazla getiri sağladığı için BTC yerine ETH’ye maruz kalmak daha faydalıdır.

Açıkçası, yüksek oynaklık, özellikle piyasa bir düzeltmeye girdiğinde, yatırımcılar için daha riskli oluyor. Ancak daha kısa bir zaman diliminde daha fazla oynaklık göstermesine rağmen, iki varlık arasındaki karşılaştırma, hem Ethereum‘un hem de Bitcoin’in Kasım ayından bu yana değerlerinden yaklaşık %65 kaybettiğini gösteriyor.

Her iki varlığın Temmuz ortasından bu yana performansını karşılaştırırsak, Ethereum’un son birkaç hafta içinde %60’ın üzerinde değer kazanarak daha iyi bir sonuç gösterdiğini, Bitcoin ise %25’lik bir fiyat artışıyla konsolide olduğunu göreceğiz.

ETH/BTC çifti son birkaç hafta içinde %145’lik bir artış göstererek, Ethereum’un performansının Bitcoin’i büyük ölçüde geride bıraktığını gösterdi.

Piyasadaki en büyük ikinci kripto para biriminde kısa vadeli bir rallinin arkasındaki ana neden, büyük olasılıkla Ethereum Merge tarihi oldu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin