Ethereum birleşmesinden sonra Bitcoin güçlü olacak mı?

Ethereum birleşmesinden sonra Bitcoin güçlü olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin’lerin lideri Ether, Perşembe yaptığı güncellemeden sonra piyasayı rahatlattı. Her ne kadar değerlemeler kısıtlı kalsa da olumlu gelişmeler yaşandı. Birleşme sonrasında ise gözler BTC’ye döndü. Bitcoin güçlü yön gösterecek mi? Sorusu akıllara geldi. Bunun ilgili Michael Saylor ise düşüncelerini paylaştı.

Cumartesi günü Bitcoin önemli öncülerinden biri olan Michael Saylor, BTC’nin Ethereum Merge’den sonra güçlendiğini söyledi. Saylor, iş kanıtına vurgu yaptı.

Saylor, “dijital bir meta yaratmak için evrensel olarak kabul edilen, kanıtlanmış tek yöntem” olduğuna inancı tam. Ethereum’un geçişinden sonra fiyat üzerinde dalgalanmalar yaşandı. Ancak Bitcoin buna rağmen daha dirençli kalabildi.

Michael Saylor, birleşmeden sonra Bitcoin güçlü olacağına inanıyor

Ethereum, 15 Eylül’de Ethereum Mainnet‘in Beacon Chain’e birleştirilmesiyle birlikte, Proof-of-work (PoW) ve Proof-of-Stake‘den (PoS) başarılı bir şekilde geçişini tamamladı. Sadece kripto değil, aynı zamanda geleneksel finans topluluğu da bu geçişe tanıklık etti.

17 Eylül’de Avustralya’da bir konferansa katılan MicroStrategy başkanı Michael Saylor, Bitcoin güçlü kalacağını belitti. PoW’un dijital bir meta yaratmanın kanıtlanmış tek yöntemi olduğuna inanıyor. 

Michael Saylor, daha öncesinde Ethereum’u (ETH) bir “güvenlikli” varlık olarak göstermişti. Birleştirmeden sonra, Bitcoin artık iş kanıtı (PoW) konsensüsünü kullanarak belirteçlerin toplam piyasa değerinin %95’ine sahip.

“Bitcoin’in zayıfladığını değil güçlendiğini görüyorum. Proof-of-work, dijital bir meta yaratmanın gerçekten evrensel olarak kabul görmüş, kanıtlanmış tek yöntemidir.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin