Altcoinlerin lideri Ethereum ATH’sini geçerek yeni rekor kırdı
Ethereum, Berlin hard fork'u yaklaşırken tüm zamanlar rekoru kırdı

Ethereum, Berlin hard fork’u yaklaşırken tüm zamanlar rekoru kırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bekleyen hard fork, Ethereum’un yüksek işlem ücretlerini ele almak için ilk adımları atacak.

Berlin hard forku

Ethereum (ETH) Salı günü tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi ve devam eden gelişiminde bir sonraki büyük güncelleme olan Berlin hard forkunun 14 Nisan Çarşamba günü yapılması planlanıyor.

Ethereum’un fiyatı Salı günü 2.228 dolara ulaştı ve koinin tasarımından bu yana elde ettiği en yüksek dolar değerine işaret ediyor. Kripto paranın piyasa değeri ilk kez 250 milyar doları aştı. Bağlam açısından, Bitcoin’in (BTC) piyasa değeri, sadece altı ay önce, Ekim 2020’nin sonlarında aynı seviyedeydi.

Ağır ücretler

Ethereum ağının işlem ücretleriyle ilgili büyük endişelere rağmen Ethereum’un geçen yıldaki %1,328 büyümesi devam etti. Şubat ayında, ortalama Ethereum işlem ücreti, Bitinfocharts’tan alınan verilere göre tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 38.21 $’a ulaştı ve bu da Ethereum’u işlemsel bir para birimi olarak genel olarak uygunsuz hale getirdi.

Ancak yatırımcılar görünüşe göre Ethereum’un hantal ücretlerinden, özellikle de ücretlerin ödenme şeklini kökten değiştirecek olan yaklaşan bir ağ yükseltmesi şeklinde bir erteleme umudu taşıyorlar. Bu yaz için planlanan “Londra” güncellemesi, Ethereum madencilerinin öfkesini çekti çünkü normalde madencilik teçhizatı operatörleri tarafından tahakkuk edecek bazı ücretlerin yakılması planlarını içeriyor.

Çarşamba günkü Berlin güncellemesinin kısa vadede daha az etkili olması bekleniyor. Ancak Londra’nın önünü açacak ve mevcut haliyle ağda dört büyük değişiklik yapacak. Resmi sürüm sayfasında tam bir teknik arıza bulunabilir, ancak belirli işlem türleri için maliyetleri düşürmek için blok zincirinde çeşitli değişiklikler yapılacak. Yeni bir işlem zarfı, birden fazla işlemi tek bir transferde paketlemeyi de kolaylaştıracaktır.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin