Toplam stabilcoin hacmi her gün 100 milyon dolar artıyor
Toplam stabilcoin hacmi her gün 100 milyon dolar artıyor

Ethereum bazlı stabilcoinler rekor kırdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

The Block’tan Matteo Leibowitz tarafından yapılan araştırmaya göre, Ethereum bazlı stabilcoinlerin toplam piyasa değeri, yıllık %95,38 artışla 6,25 milyar dolara yükseldi.

Leibowitz’e göre, stabilcoin aktivitesindeki keskin artış, son zamanlarda yaşanan piyasa dalgalanmasının ve ABD doları karşısında yabancı para birimi enflasyonunun bir kombinasyonu olarak ortaya çıktı.

Tether, Ethereum bazlı stabilcoinler arasında açık üstünlüğünü sürdürüyor

Ethereum tabanlı stabilcoinler arasında Tether (USDT) %77,84 pazar payı ile alana hakim olmaya devam ediyor. Tether’in olağanüstü Ethereum tabanlı arzı, yıllık %113 artışla 2,3 milyar dolardan 4,9 milyar dolara yükseldi.

CENTER Consortium’un USDC stabilcoini %51,44 pazar payı ile Tether dışındaki stabilcoinler arasında hâkim olmaya devam ediyor. Bununla birlikte USDC, HuobiUSD (HUSD) ve BinanceUSD (BUSD) ile kıyasıya rekabetini sürdürüyor.

Öte yandan PAX ise hayal kırıklığı yaratmayı sürdürüyor. Kripto paranın pazar payı bugüne kadar %21,3 azaldı.

theblockcrypto

Bitcoin üst üste beşinci hafta yeşilde! Yeni yükseliş kapıda mı?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin