Ethereum balinası tarafından 50 milyar SHIB alındı! Artık 4 trilyon tokene sahip
Ethereum balinası tarafından 50 milyar SHIB alındı! Artık 4 trilyon tokene sahip

Ethereum balinası tarafından 50 milyar SHIB alındı! Artık 4 trilyon tokene sahip

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – WhaleStats kripto takipçisi, iki saatten biraz daha uzun bir süre önce büyük bir Ethereum balinasının 49.65 milyar Shiba Inu satın aldığını bildirdi. Etherscan’dan gelen ek veriler, bu Ethereum token yatırımcısının iki haftadan daha uzun bir süre önce benzer miktarda SHIB satın aldığını gösteriyor. Yazım sırasında, bu yatırımcı 4.4 trilyon SHIB’ye sahip.

Ethereum balinası, 49.65 milyar Shıba Inu satın aldı

WhaleStats, büyük olasılıkla bir satın alma olan 49.65 milyar SHIB transferini tespit etti. İşlem anonim bir adrese gitti.

https://twitter.com/WhaleStats/status/1503237623594340354

Etherscan, bu kullanıcının son birkaç aydır sık ​​sık Shiba Inu edindiğini gösteriyor. Yaklaşık iki buçuk saat önce, 1.094.317 dolar değerinde toplam 49.65 milyar token satın aldı. 17 gün önce gerçekleşen bir işlem, bu meme kripto tokenlerinden biraz daha büyük miktarda satın aldığını gösteriyor: 55.802.919.

Verilere göre, bu yatırımcı 50 milyar ve 79 milyar token satın alıyor. Ancak, 33 ve 35 gün önce, cüzdanından tek işlemlerde 200 milyar ve 100 milyar Shiba Inu’yu da taşıdı. Yazım sırasında, cüzdanının toplam bakiyesi 4.4 trilyon Shıba Inu’dan oluşuyor. Bu, 97 milyon dolara eşittir.

SHIBwhalebuysmore_00HSHIB

6 Mart’ta, anonim bir Ethereum balinasının 1 milyon dolar değerinde yaklaşık 42 milyar SHIB’yi tuttuğu bildirildi.

SHIB şimdi büyük ABD tiyatro zinciri tarafından kabul edildi

Dört gün önce, AMC sinema salonları zincirinin başkanı Adam Aron, zincirinin nihayet BitPay kripto ödeme hizmeti aracılığıyla Dogecoin ve Shiba Inu meme tokenlerini kabul etmeye başladığını duyurdu. Yatırımcılara, çevrimiçi ödeme seçeneklerini kriptoya genişletmelerine ve dijital para birimlerini onlar için fiat’a dönüştürmelerine izin vererek yardımcı olur.

Başlangıçta, sinema zinciri bu meme tokenlerini 19 Mart’ta ödeme seçenekleri listesine eklemeyi planladı, ancak daha sonra meme kriptolarına genişleme planlanandan bir hafta önce gerçekleşti. Topluluk bunu Shiba Inu’nun benimsenmesinde önemli bir yeni kilometre taşı olarak aldı. Bundan önce, İtalya merkezli bir burger satış zinciri olan Welly’s, SHIB geliştirme ekibiyle ortaklık kurdu.

SHIB fiyatı nasıl etkilendi?

Bununla birlikte, bu önemli ortaklıkların hiçbiri tokenin fiyatı üzerinde önemli bir etkiye sahip değildi. Yazım sırasında, Shıba Inu, CoinMarketCap’e göre son 24 saat içinde %2,11’lik bir düşüş göstererek 0,00002198 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin