Ethereum balinası, Shibarium lansmanından önce varlık topladı

Ethereum balinası, Shibarium lansmanından önce varlık topladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün erken saatlerinde Shiba Inu ekibi yeni bir duyuru paylaşmıştı. Haftanın ilk önemli haberi olarak piyasa yansıyan olayda “Shibarium Beta” için resmen geri sayım başladı. Meme coin’in bu başarısı meme coin yatırımcılarını sevindirdi.

Balinalar, Shiba Inu’da yaşanan bu gelişmelere sessiz kalmadı. Bir Ethereum balinası ise bu süre zarfında ciddi miktarda SHIB alımı gerçekleştirdi. Ethereum ağının en büyük balinalarından biri olarak bilinen yatırımcı, Shiba için 80 milyon doların üzerinde harcama yaptı.

Kripto para biriminin katman-2 ölçekleme çözümü Shibarium’un beklenen lansmanından önce, Ethereum balinası meme coin’lerden ilham alan kripto para birimi Shiba Inu’yu yaklaşık 85 milyon dolarlık sepete ekledi.

Ethereum balinası, lanman öncesinde varlık biriktiyor

Zaman zaman Ethereum balinaları, SHIB varlığını birikim noktasında iyi seviyelere taşıyor. 2022 yılının içinde birçok sefer Ethereum balinaları tarafından en çok satın alınan meme coin’lerden biri de Shiba olmuştur.

Balina izleme hizmeti WhaleStats tarafından Ethereum balinasının hareketle paylaşıldı. Üçüncü en büyük  balina olan yatırımcı, Bitpanda’nın ekosistem belirteci BEST ve Locus Chain’in LOCUS’un ardından en çok Shiba Inu’ya sahip olduğu görüldü.

Ethereum balinası tarafından birikim, dünkü duyurudan sonra geldi. Düşük maliyetle daha hızlı işlemler sağlayarak Shiba Inu ekosistemini iyileştirmeyi amaçlayan, yakında çıkacak bir katman-2 çözümü olan Shibarium’un beklenen lansmanı merak ediliyor. Bununla birlikte, Shibarium’un piyasaya sürülmesi ve kullanımıyla ilgili hala pek çok soru olduğunu hatırlatalım.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin