Bitcoin balinaları 1.5 milyar dolarlık BTC taşıdı – neler oluyor?
Bitcoin balinaları 1.5 milyar dolarlık BTC taşıdı – neler oluyor?

Ethereum balinası harekette! 1,8 milyon dolarlık ETH, OKEx’e aktarıldı: Şimdi ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ETH/USD paritesi %8 düşüşle 106 doların altında seyrediyor. Bugün ise büyük bir ETH işlemi kaydedildi. Ethereum balinası bugün 1,8 milyon dolar değerindeki ETH’yi harekete geçirdi.

Ethereum balinası, fiyatı düşürebilir

Ethereum yazım sırasında 105,6 dolardan el değiştiriyor. Üçüncü en büyük kripto para, küresel kripto para birimi çöküşünün ortasında tek bir ayda değerinin yaklaşık %50’sini kaybetti. Ethereum ağına özgü temel konular, durumu daha da değerli kılıyor. Ethereum şu anda %5,8 oranında düşüşle 10,9 milyar dolarlık piyasa değerini yönetiyor.

Ethereum balinalarının kripto paranın döküleceği ve genel düşüş eğiliminin arttığı yönünde söylentileri var. Etherscan’dan alınan işlem verilerine göre, bilinmeyen bir kullanıcı, bir Ethereum cüzdanından OKEx Borsası’na 17.723 ETH (cari döviz kuru üzerinden 1,8 milyon dolar) aktardı. İşlemin amacı net değil, ancak eğer bu balina para kazanacaksa, ETH en yakın gelecekte 50 dolara düşebilir.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin