Flaş! Shiba Inu sert yükseldi: Yükseliş sürecek mi?
Flaş! Shiba Inu sert yükseldi: Yükseliş sürecek mi?

Ethereum balinası 11 milyon dolarlık shiba aldı; SHIB tokeni yükselişini sürdürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son zamanlardaki sağlam performansıyla göz dolduran Shiba Inu (SHIB), 0,0005 $ seviyesine yaklaşırken, son 24 saat içinde önemli bir değer artışı gördü.

26 Ekim 2021’de bir Ethereum balinasının, 11.510.207 $’a eşdeğer 276.592.553.073 SHIB tokeni satın alması ağdaki en dikkat çekici işlemler arasındaydı
1xbet
Bu özel balina, şu anda, whalestats.com tarafından sağlanan işlem detaylarına göre Shiba Inu tokeninde yaklaşık 13.448.334 $’a sahip ve birçok takipçiyi, her iki yönde de başka bir fiyat hareketinin yakın olup olmadığı sorusuna yöneltiyor

SHIB işlem detayları. Kaynak: Whalestats.com

SHIB fiyat volatilitesi

En önemlisi, SHIB’in 24 saatlik işlem hacmi, 25 Ekim’de kısa bir süre için piyasa değeri ve üzerine inşa edildiği ağ açısından ikinci en büyük kripto para olan Ethereum’u bir anlığına geride bıraktı.

Aslında, SHIB’de 24 saat içinde artan işlem hacmi, Ethereum’un kripto para piyasasında şimdiye kadarki en yüksek haftalık kapanışına ulaştığı bir zamanda meydana geldi.

SHIB, ilginç bir gelişmeyle Pazar günü %50’nin üzerinde artarak tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.000044’e ulaştı. 23 ve 24 Ekim tarihlerinde iki gün içinde 4,64 milyar dolarlık girişler fiyat artışlarını teşvik etti ve piyasadaki toplam para miktarını 11,02 milyar dolardan 15,66 milyar dolara çıkardı.

Shiba işletmeler tarafından kullanılmaya başladı

İlginç bir şekilde, Shiba Inu, son fiyat artışı nedeniyle altcoin’e ilgi gösteren bireysel sayısında bir artış görülüyor. Ödeme yöntemi yakın zamanda Arjantinli bir emlak firması Candoli Propiedades tarafından kabul edilebilir ödemeler listesine eklendi.

Buna ek olarak, SHIB şu anda Fransa’nın Paris kentindeki en seçkin restoranlardan biri olan ve Fransız mutfağında uzmanlaşmış Le Bistrot d’Eleonore et Maxence’de kabul ediliyor.

Elon Musk’ın en son reddine rağmen, kripto para şu anda büyük spot piyasalarda tüm zamanların en yüksek seviyesi civarında işlem görüyor. Şu anda, CoinMarketCap.com istatistiklerine göre, token şu anda 24 saatte %10,15 ve geçen hafta sadece %49,79 artışla 0.0004205 $ seviyesinde işlem görüyor ve 16.6 milyar $ piyasa değerine sahip.

SHIB’nin değerinin son yedi gün içinde 0,0000028 dolardan 0,00004205 dolara, önemli bir kazançla çarpıcı bir şekilde artması dikkat çekiyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin