Ethereum balinalarının son zamanlardaki gözdesi bu altcoin'ler! Alımlar dikkat çekiyor
Ethereum balinalarının son zamanlardaki gözdesi bu altcoin'ler! Alımlar dikkat çekiyor

Ethereum balinalarının son zamanlardaki gözdesi bu altcoin’ler! Alımlar dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SHIB ve MATIC, en iyi Ethereum yatırımcılarının yanı sıra dolara sabitlenmiş stabil coin’lerle en popüler kripto para birimlerinden ikisi olmaya devam ediyor. WhaleStats raporlarına göre şimdi FTM de bu listeye katıldı.

En çok satın alınan 10 kripto para arasında SHIB, MATIC, FTM

Zincir içi veri sağlayıcısı WhaleStats, son yirmi dört saat içinde en büyük Ethereum yatırımcıları tarafından aktif olarak satın alınan ilk on kripto para listesine giren altcoin’ler hakkında bilgi verdi. Veri sağlayıcısının tweetine göre SHIB ve MATIC, en büyük 1000 Ethereum cüzdan sahibinin favori yatırımları arasında yer almaya devam ediyor.

Shiba Inu bu listede 7. sırada, Polygon (MATIC) 5. sırada ve Fantom (FTM) 6. sırada yer alıyor. USDC, USDT ve BUSD stabil coin’ler 1, 2 ve 4 numaralı pozisyonları tutan listenin ilk bölümünde yer alıyor. İkinci en büyük kripto, Ethereum, burada ikinci sırada bulunuyor. Yearn.finance (YFI) ve AAVE, 8. ve 9. pozisyonlarda duran SHIB’yi takip ediyor.

https://twitter.com/WhaleStats/status/1502450902183333895

WhaleStats web sitesine göre, balinaların son 24 saat içinde satın aldığı ortalama SHIB miktarı 880.587.383 tokenden oluşuyor. Bu, 19.665 dolara eşittir. Polygon’un yerel tokeni MATIC’e gelince, ortalama satın alma miktarı yaklaşık 26.625 dolar değerinde 18.750 token.

Daha önceki birkaç tweet’te, yukarıda bahsedilen veri sağlayıcı, iki büyük Ethereum yatırımcısının kümülatif 2.6 milyon dolara el koyduğunu bildirdi. Bunlardan biri 1.322.746 dolar değerinde MATIC (924.997 token) satın aldı ve diğeri MATIC’de 1.313.500 dolar alım yaptı. Cuma günü, Ethereum blok zincirindeki balinaların çeşitli işlemlerde 15 milyon dolar değerinde Fantom (FTM) satın aldığı bildirildi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin