Ethereum balinası, Shibarium lansmanından önce varlık topladı

Ethereum balinaları yön mü değiştirdi? İşte oynaklık esnasında topladıkları altcoin…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel kripto para piyasası hala baskı altında işlem görüyor. Küresel piyasalarda yaşanılan oynaklığın daha fazlası kripto varlıklarda gözlemleniyor. Özellikle de geçtiğimiz hafta yaşanılan Luna Vakfı her şeyin tuzu biberi oldu. Düşüş için bahane arayan varlıklar daha da dibi boyladı.

Diğer yandan kripto balinaları, yatırımlarından elde edilen getirilere ayak uydurmak için DeFi ile işlem yapıyor gibi. Verilere göre, en büyük cüzdanlar fiyat düşüşünü fırsat biliyor. Ethereum balinaları bu süre zarfında, iyi miktarda Wrapped Bitcoin (WBTC) ve Wrapped Ethereum (wETH) topladı.

En büyük kripto tokenları olan Bitcoin ve Ethereum, 30 gün içinde düşük performans gösterdi. BTC ve ETH, son 1 aylık süreçte %31 ve %37 düştü. Bu da piyasanın ciddi şekilde zarar görmesine neden oldu. Küresel kripto piyasası, son gün içinde %3’ün üzerinde düşüş gösteren 1,25 trilyon dolarlık bir değerlemede duruyor.

Ethereum balinaları düşüşe aldırış etmiyor

Piyasanın bu düşüşünde Ethereum balinaları ürün toplamayı seviyor. Birileri satarken onlar daha çok alım yapıyor. En büyük cüzdanların WBTC ve wETH eklediği görüldü. 

WhaleStats’a göre, “Saruman” adlı bir balina, son 24 saat içinde birden fazla işlemde yaklaşık 10.3 milyon dolar değerinde Ethereum satın aldı. Bununla birlikte, 2,6 milyon $ karşılığında 1.321 wETH elde eden balina, aynı zamanda kaydedilen en büyük işlem olarak dikkat çekti.

Kullanıcılar arasındaki işlemleri kolaylaştırmak için akıllı sözleşmeler üzerinde çalıştıkları için, DApps’teki diğer ERC-20 tokenları için WETH’nin ETH ticareti yapması gerekiyor.

En iyi 100 ETH balinası WBTC tutuyor

Ethereum balinaları şu anda en iyi tokenları kovalıyor. Son 24 saat içinde 86,3 milyon dolar değerinde 2951 adet Wrapped Bitcoin ekledi. 

“BlueWhale0090” adlı bir balina tek başına ise 48,7 milyon doların üzerinde WBTC satın aldı. Bu arada, “Saruman” adlı kullanıcı da 29.31 milyon dolar karşılığında 999 WBTC ekledi. Verilere göre, Ethereum balinalarının en büyüğü, bu piyasa koşullarında 41.03 milyon doların üzerinde WBTC tutuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin